Gepland op:

  • 23/10/2019 - 10:30
Locatie
30CC/Minnepoort
Prijs
7 euro per persoon
Duur
65'
Onderwijsgraad
Secundair onderwijs, Secundair onderwijs eerste graad, Secundair onderwijs tweede graad
Leeftijd
vanaf 12 jaar
Organisator
30CC

LIFE IS NOTHING BUT A BATTLE

B-BOY biedt een theatraal kijkje in het leven van vijf b-boys en de wereld van het battelen. Vijf virtuoze dansers verkennen hun fysieke grenzen en gaan daarbij tot het extreme. Ze ontleden battle codes, delen hun blessureleed en zijn open over het oneindige trainen en de onderlinge rivaliteit. Ook zijn ze niet bang hun ongezouten mening te geven over elkaars skills and fails. Een explosieve voorstelling met én over breakdancers, waarin film en theater, het echte leven en fictie naadloos in elkaar overlopen. In elke stad wordt de crew verrast met een guest appearance.

Gewapend met het laatste beetje street cred dat ze nog heeft, dompelt theatermaker Jolanda Spoel zich onder in de wondere en explosieve wereld van de breakdance battles. Om er vervolgens een eerlijke voorstelling (90% waar) van te maken met én over breakdancers, over hun worsteling met het dagelijks leven in de kunsten. Een voorstelling waarin film en theater, het echte leven en fictie naadloos in elkaar overlopen. In elke stad wordt de crew verrast met een guest appearance.

  • concept, regie Jolanda Spoel dans o.a. Pom Arnold, Tim Jansen, Dietrich Pott, Remses Rafaela choreografie Lloyd Marengo, Rabbani Sayed, Jolanda Spoel en de dansers Compositie: Marlon Penn video Steven Elbers Decor Laura de Jong kostuums Dorine van IJsseldijk

foto Noa Verhofstad

Meer info: http://www.maastd.nl