Gepland op:

  • 29/01/2020 - 20:00
Locatie
30CC/Wagehuys
Prijs
8,50 euro per persoon
Onderwijsgraad
Secundair onderwijs, Secundair onderwijs derde graad, Hoger onderwijs
Organisator
30CC

Opgelet! Deze voorstelling kon je hier aan 50% korting reserveren tot en met dinsdag 4 juni 2019 – 23.59 uur. Tickets bestellen of reserveren kan vanaf nu aan 10% korting via www.30CC.be of 016 300 900 volgens de openingsuren van 30CC.


De schaamteloze Runa Svetlikova en de onvoorspelbare Delphine Lecompte gaan de baan op met de ontregelende Mauro Pawlowski. Hun gedichten stuwen je op de smerige riffs van Mauro naar een blasfemisch poëtisch hoogtepunt. Twee dichterlijke universums en een muzikale draad vinden elkaar, botsen, raken compromisloos in de war.

Bereid u voor. Drie gulzige kinderlijk grillige tomeloze artiesten maken graag amok in Vlaanderen, wees daar of wees een dodo! Chaos en morsigheid verzekerd.

Dichteres Runa Svetlikova bracht dit jaar haar tweede bundel uit :“Drieëntwintig tips om de hond en je demonen aan de lijn te houden” (Uitgeverij Marmer). Ze staat graag en vaak op een podium. Ze swingt en bezweert en grijpt je steevast bij je lurven.

Hilarisch en prijzenpakster. Delphine Lecompte publiceerde bij de Bezige Bij een Best Of en schitterde vorig jaar tijdens Saint Amour

Net zoals Delphine zich in haar gedichten bevrijdt van haar opvoeding en haar eerder onorthodoxe adolescentie, is zij ook op het podium een verademing. Ze deelt brutale shots uit en zorgt ervoor dat een literaire avond meer neigt naar een rockconcert.

Daarvoor is Mauro natuurlijk de ideale bondgenoot. Bovendien hebben ze een gezamenlijke grote passie voor stevige muziek. Het zal kletteren.

  • het label "avondvoorstelling" staat voor een mix van bezette zitjes door zowel reguliere bezoekers als leerlingen in de zaal.

(Wim Helsen)
“De gedichten van Delphine Lecompte begrijpen mij en daarom lees ik ze gretig. Ik bedoel gulzig”

  • In het kader van de Poëzieweek

foto Johan Jacobs

Meer info: https://www.svetlikova.be/