Gepland op:

  • 17/03/2020 - 10:00
Locatie
Cinema ZED - Vesalius
Prijs
4,50 euro per persoon
Duur
117'
Onderwijsgraad
Secundair onderwijs eerste graad, Secundair onderwijs tweede graad, Secundair onderwijs derde graad
Organisator
Cinema ZED

FICTIEFILM - Frans gesproken, NL ondertiteld

Samuel leidt een zorgeloos leven aan de zonnige zuidkust van Frankrijk met veel feest en weinig verantwoordelijkheden. Tot Kristin, een van zijn vroegere veroveringen, langskomt en vertelt dat hij de vader is van haar paar maanden oude baby Gloria. Als Kristin ervandoor gaat en de baby bij Samuel achterlaat, vertrekt hij halsoverkop naar Londen om haar terug te brengen naar haar moeder, maar zonder succes. Vader en dochter vestigen zich in Londen waar Samuel als stuntman gaat werken en zich ontpopt tot een liefdevolle, onconventionele vader. Acht jaar later zijn hij en Gloria een onafscheidelijk duo. Maar dan duikt de moeder van Gloria opnieuw op en wil ze haar dochter terug…

Wat start als een ogenschijnlijk licht en zelfs komisch relaas, evolueert door enkele verrassende wendingen naar een meer gelaagd en best emotioneel verhaal dat jong en oud zal beroeren.

In de week van 16/03 tot 19/03 organiseert Filmklap de Franse Film Focus week. In het kader hiervan zal deze film worden vertoond op 17/03 om 10u in Cinema ZED!

Bij boeking van deze film krijg je gratis de bijhorende lesmap én een fiche voor in de Franse les.

Wil je deze (of een andere) film op een ander moment boeken in Cinema ZED? Kijk op www.filmklap.be voor meer info.

Meer info over de film vind je hier.