Locatie
30CC/Wagehuys
Prijs
7 euro per persoon
Onderwijsgraad
Basisonderwijs derde graad, Secundair onderwijs, Hoger onderwijs
Leeftijd
10+
Organisator
30CC

Hoe ga je om met de universele menselijke drang om deel te zijn van een groter geheel? Het duo Robbert&Frank Frank&Robbert gaan op zoek naar zingeving in een wereld zonder Groot Verhaal, en doet dat op zijn geheel eigen manier: met een sterke visuele logica, en knipogend naar ruimtevaart en wetenschap.

-----------------------------------

Als kunstenaars de barometer zouden zijn van wat er leeft in onze hedendaagse maatschappij en bij jongeren dan geeft het werk van het duo F&R R&F een rijkgeschakeerde kleurkaart prijs. Volledig doordrongen van de tijdgeest en mee op het ritme van een voortrazende geglobaliseerde wereld bouwen ze hypergezwind aan een veelvormig oeuvre. Robbert&Frank leerden elkaar op 15-jarige leeftijd kennen tijdens hun middelbare schoolopleiding in Kortrijk. Sinds 2006 vormen ze een artistiek duo. Ze zijn jong, ze zijn avontuurlijk en ze zijn "de alchemisten van de beeldende kunst en het theater". Een visuele en grappige voorstelling: bekijk zeker de filmpjes op Youtube!

“Ontroering en hilariteit wisselen elkaar af in het miniuniversum dat Frank en Robbert – volledig trouw aan hun eigen authentieke geknutsel – tonen.' (***** De Theaterkrant.nl)

“Een perfect staaltje Belgisch surrealisme... Fans van Robbert&Frank Frank&Robbert zullen dat na deze voorstelling ongetwijfeld blijven en nieuwe zieltjes zullen snel gewonnen zijn." (****, Het Nieuwsblad)

van & met Robbert&Frank Frank&Robbert dramaturgie Pol Heyvaert muziek Boris Zeebroek bewegingsadvies Charlotte Vanden Eynde voice-over Jonathan Beaton & Anna Stoppa techniek Korneel Coessens, Bart Huybrechts & Maarten Van Trigt met dank aan Arne Wastyn & de familie Keys productie CAMPO coproductie Beursschouwburg Brussels (BE), PACT Zollverein Essen (DE) & Auawirleben Bern (CH)

Tom Callemin

Meer info: http://www.frankenrobbert.com