Locatie
30CC/Schouwburg
Prijs
12 euro per persoon
Onderwijsgraad
Secundair onderwijs derde graad
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Organisator
30CC

Lang geleden al dreef het Britse eiland weg van ons continent, maar met de Brexit wordt de pijnlijke echtscheiding pas echt voltrokken. Gelukkig resideren er nog enkele eminente schrijvers die de liefde niet hebben opgegeven en speciaal voor Saint Amour op hun stappen terugkeren. De namen van deze topauteurs worden pas later onthuld, afhankelijk van de literaire actualiteit en de vraag of er tegen die tijd bij de Britten een uitreisverbod van kracht is. Naast een stevige Britse cast, zijn ook alle gekende Saint Amourelementen aanwezig: een fraaie setting, entr’actes, filmfragmenten en dat andere waar de Britten zo goed in zijn: humor.


Aanbeveling van de programmator

Uiteraard over de liefde. Na de Brexit wordt dat ietsje anders ingevuld, maar je kunt zeker rekenen op de komst van tal van Britse auteurs. Krijgen de auteurs een uitreisverbod? We zijn even benieuwd als u.


Een selectie uit het avondprogramma van 30CC, uiterst geschikt voor +16 jaar.

  • Vanaf 31 mei (14:00) tot 6 juni 2017 (23:59 uur) kan je aan heel voordelige ticketprijzen (50% op de standaardprijs) intekenen. Zolang de voorraad strekt!
  • Het exacte leerlingenaantal geef je uiterlijk 6 weken voor de voorstelling door. Facturatie gebeurt nadat de voorstelling heeft plaats gevonden.
  • Nog meer en nog andere? Vanaf maandag 12 juni 2017 (12:00 uur) kan je telefonisch tickets bestellen aan 10% korting (-26 jaar tarief) via de tickettelefoon 016 300 900. Onder voorbehoud van beschikbare tickets.


productie Behoud de Begeerte foto Getty Images