Locatie
30CC/Wagehuys
Prijs
6 euro per persoon
Duur
60'
Onderwijsgraad
Basisonderwijs eerste graad, Basisonderwijs tweede graad, Basisonderwijs derde graad
Leeftijd
Vanaf 5 jaar
Organisator
30CC

Arthur Même is een raar mannetje met een bolhoed en een grote bos sleutels. Vroeger was hij ontzettend rijk, nu heeft hij bijna niets meer. Hij leeft op de muurtjes rond het land dat ooit van hem was.

Er is een mooie juffrouw die hem begrijpt en die hem wil helpen om terug te krijgen wat ooit van hem was. En er is ook nog zijn paraplu, zijn telefoon en zijn stripboek. Maar vooral heel veel muurtjes.

Max Last vertelt in een bijna woordeloze, poëtische taal vol humor dit verhaal over moedig blijven vechten, over liefde, over twijfelen en toch doorzetten. Arthur gaat samen met de juffrouw op zoek naar antwoorden in het doolhof van muurtjes en mensen.

Na ‘Een kat een kat’ brengt Max Last deze visuele voorstelling gebaseerd op de strip Het Besloten Land (Ici-même) van Tardi/Forest. De voorstelling gaat op zoek naar een universele theatertaal, en bestaat daarom ook in een Kinderen Niet Toegelaten-versie.

Bij deze voorstelling wordt een EXTRA voorzien, hetzij een voor-, hetzij een nagesprek.


naar Jacques Tardi en Jean-Claude Forest bewerking Koen Monserez coaching Steven Beersmans spel en dans Koen Monserez en Carli Gellings dramaturgie Stefanie Lambrechts en Peter Anthonissen bewegingsadvies Seppe Baeyens coproductie 30CC, De Warande, BRONKS, Stripgids Turnhout en CC De Ploter foto Veerle Van Schoelant


Veerle Van Schoelant

Meer info: http://maxlast.be

Download