Gepland op:

  • 07/05/2019 - 13:30
  • 07/05/2019 - 20:00
Locatie
30CC/Minnepoort
Prijs
7 euro per persoon
Onderwijsgraad
NT2 Nederlands voor anderstaligen
Organisator
30CC

*Theater voor anderstaligen*

In hun nieuwe voorstelling Zing mee met de Bonski's brengen Lennaert & de Bonski's bekende en eenvoudige Nederlandstalige songs die live door iedereen in het publiek kunnen worden meegezongen. De teksten worden geprojecteerd tijdens de voorstelling en bij zes songs verschijnen fijne oefeningen in de gratis educatieve bijlage. Verder zitten er een aantal verrassende vertalingen in de voorstelling en zullen de Bonski's ook een paar eigen nummers brengen, gemaakt op maat van de studenten Nederlands.

Los van het meezingen wordt het een echte show zodat de voorstelling, als in ware Bonski-traditie, echt vertier wordt in de Nederlandse taal.

  • Zanger Lennaert Maes & de Russische broers Bonski maken al jaren muzikale producties op maat van anderstalige studenten Nederlands. Zij brachten hun voorstellingen niet enkel in eigen land, maar ook aan taalinstituten en universiteiten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Zwitserland, Tsjechië, Slovakije en Indonesië. Het tijdschrijft LES (tijdschrift voor Nt2) schreef over hun laatste show: "Dit is een echte aanrader. Een charmeoffensief voor het Nederlands.”

Meer info: http://www.bonski.be