5 activiteiten gevonden

Missing Link

Sir Lionel Frost beschouwt zichzelf als ‘s werelds belangrijkste onderzoeker van mythische wezens en monsters. Jammer genoeg neemt niemand hem en zijn onderzoek serieus. Maar dan krijgt hij een bericht van de mysterieuze ‘Mr. Link’ die hem vraagt om zijn soortgenoten op te sporen.
Film

Geheim Agent Marnie

De mollige huiskat Marnie leeft een verwend leventje binnenshuis, tot ze op een dag gedumpt wordt aan een afgelegen benzinestation. Marnie gaat op pad en wordt al gauw vergezeld door andere dieren.
Film

Wo ist Tobi (lagere school)

Verschillende circusdisciplines (incl. clownerie en muziek) bij elkaar. Dit gezelschap doet alles zelf: ze zijn tegelijkertijd artiest, technicus en muzikant. Er is geen backstage, er is niets verborgen. En dan gebeurt er wel eens iets anders dan gepland…
Circus

Auteurslezing Kaat Vrancken

Ontmoeting met auteur Kaat Vrancken
Literatuur

ONE2PLAY Festival

In videogames schuilt veel schoonheid en diversiteit! Dat tonen we aan tijdens ONE2PLAY, de tweede editie van een internationaal festival rond maatschappelijk relevante en artistieke videogames. De uitgelezen kans voor jong én oud om videogames te ontdekken en beleven.
Digitaal aanbod Expo