23 activiteiten gevonden

This side up

Vier wezens leven in een doos. Een doos die nog nooit open is geweest. Alles loopt gesmeerd in hun kleine kartonnen wereld. Tot de doos kapot scheurt, openvalt en de wezens plots geconfronteerd worden met het publiek.
Theater

Softies

Acrobatie op de dunne lijn tussen stoer en kwetsbaar
Podium Dans Performance Circus

MUZE: Terminator Too (voorstelling 2)

​In Terminator Too dompelen Robbert Vervloet en Ephraïm Cielen zich onder in de wereld van blockbusters. Als Jack en John maken ze hun ideale film, een montage van het beste wat ze ooit zagen.
Muziektheater Theater

De Schpountz (avondvoorstelling)

De Schpountz is een laagdrempelige komedie mét niveau. Aanrader voor als je op zoek bent naar een fijne theaterervaring, met een klassieke verhaalstructuur​
Theater

Terminator Too (avondvoorstelling)

Terminator Too is een ode aan het spel, een inventieve ontsnappingspoging van twee filmfreaks. Met een gebricoleerde soundtrack en special effects, kostuums uit cornflakesdozen, spectaculaire gevechtschoreografieën en filmquotes van vroeger en nu.
Theater

Minding the Gap

Bing, Zack en Keire groeien op in het hart van de Amerikaanse Rust Belt. Wie hier opgroeit, kijkt meestal uit op een toekomst van werkloosheid, armoede, verslaving en geweld. De vrienden vinden een uitlaatklep in skateboarden.
Film

Wat is de Wat (avondvoorstelling)

​Wat is de Wat is het onwaarschijnlijke verhaal van Valentino Achak Deng, een jonge Soedanees die van de ene op de andere dag zijn thuisland moet ontvluchten.
Theater

Wat is de Wat (middagvoorstelling)

​Wat is de Wat is het onwaarschijnlijke verhaal van Valentino Achak Deng, een jonge Soedanees die van de ene op de andere dag zijn thuisland moet ontvluchten.
Theater

Auteurslezing Katrien Vandewoude

Ontmoeting met jeugdauteur Katrien Vandewoude
Literatuur

Das Schweigende Klassenzimmer

1956, Berlijn is opgesplitst, maar de muur is nog niet gebouwd. Kurt en Theo, twee Oost-Duitse scholieren glippen binnen in een bioscoop in West-Berlijn. Hier zien ze schokkende nieuwsbeelden over het Hongaarse studentenprotest tegen het communistische regime. Op school willen ze een gebaar maken uit solidariteit met de gevallen slachtoffers.
Film