14 activiteiten gevonden

MUZE: CHECK IT OUT (voorstelling 3)

Bram belooft ons een ideale introductie op hiphop.
Podium Dans Performance

Wolk

​Het meisje wil er zo graag zijn… In de wolken. Zweven en vliegen. Hoog in de blauwe lucht. En kijken ook… Naar al die kleine dingen daar beneden. Hoger en hoger. Tot in het wolkenhuis. De mooiste plek op aarde.
Theater

Los Bando

Het grote moment is aangebroken voor boezemvrienden Axel en Grim. Ze dromen al jaren van de grote doorbraak voor hun rockband Los Bando Immortale. Nu ze mogen meedoen aan een nationale muziekwedstrijd, ligt de wereld aan hun voeten. Maar hoe geraken ze bij de finale, die aan de andere kant van het land wordt gehouden?
Film

De Fabeltjeskrant & de Grote Dierenbosspelen

In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen. En een bijzondere nieuwe gast komt toe in Fabeltjesland: Peter Panda uit China.
Film

MUZEtte en MUZE: een 2-jarig cultuurtraject

Een 2-jarig cultuurtraject voor leerlingen van de eerste graad van het secundair onderwijs.
Cultuureducatie

Brihang - Een steentje in je schoen

Verwacht je aan iemand die zich met zijn theatrale aanpak onderscheidt van elke andere hiphopact en die bovendien bewijst dat poëzie meer dan ooit leeft.
Concert Literatuur

Zandman (avondvoorstelling)

​Abattoir Fermé is al een oudere rot in het theatervak, zij het met een heel eigen, aparte stijl. Geen traditioneel theater, maar heel veel oog voor decor en mimiek. Zij brengen bevreemdende, vaak donkere voorstellingen, maar met veel humor.​
Theater

Geheim Agent Marnie

De mollige huiskat Marnie leeft een verwend leventje binnenshuis, tot ze op een dag gedumpt wordt aan een afgelegen benzinestation. Marnie gaat op pad en wordt al gauw vergezeld door andere dieren.
Film

Wo ist Tobi (lagere school)

Verschillende circusdisciplines (incl. clownerie en muziek) bij elkaar. Dit gezelschap doet alles zelf: ze zijn tegelijkertijd artiest, technicus en muzikant. Er is geen backstage, er is niets verborgen. En dan gebeurt er wel eens iets anders dan gepland…
Circus

Auteurslezing Kaat Vrancken

Ontmoeting met auteur Kaat Vrancken
Literatuur