Gepland op:

  • 09/12/2021 - 9:00 - 10:00 Laatste plaatsen
  • 09/12/2021 - 10:30 - 11:30 Laatste plaatsen
Locatie
Auditorium Tweebronnen
Prijs
gratis
Duur
60'
Onderwijsgraad
Basisonderwijs derde graad
Organisator
de Bib Leuven

Uit de honderden boeken die Guy Didelez al heeft geschreven, kan je waarschijnlijk moeilijk kiezen. Hij heeft echt boeken voor alle leeftijden en voor alle kinderen en jongeren vanaf een jaar of negen, van spannend, grappig, waargebeurd, gevoelig, bizar tot vlot lezend… Noem maar op. De vele titels op zijn palmares maken van hem een veelzijdig schrijver. 

Jaarlijks geeft Guy tussen de 200 en de 250 lezingen. Daar is hij heel blij om, want vertellen over z’n boeken doet hij minstens even graag als schrijven. Als geen ander kent hij de knepen van de vertelkunst. Op een heel gedreven en vaak humoristische manier heeft hij de leerlingen meteen in de ban. Hij vertelt over een boek tot op het ogenblik dat dit knotsgek, bloedspannend of heel intrigerend wordt. Dan stopt hij ermee en schakelt over op een volgend boek. Het effect laat zich raden... De leerlingen willen absoluut weten hoe het verhaal verder loopt. Ze worden nadien ook vaak echte fans want Guy Didelez - wiens boeken al talloze herdrukken haalden - is ook een bijzonder graag gelezen auteur.


  • inschrijven voor één auteurslezing per klas. Onze medewerkers verdelen het aanbod aan auteurslezingen over zoveel mogelijk verschillende scholen
  • enkel geldig voor Leuvense scholen

Meer info: http://www.guydidelez.be