Locatie
30CC/Schouwburg
Prijs
6 euro per persoon
Duur
60'
Onderwijsgraad
Lager onderwijs eerste graad, Buitengewoon onderwijs, Kleuteronderwijs - derde kleuterklas
Leeftijd
5+
Organisator
30CC
Tweede keuze
GROTE MENSEN

De knotsgekke liveband Radio Oorwoud trekt naar de theaters voor een heuse BEESTOF !. De eerste cd heette nog gewoon Radio Oorwoud, daarna kwam t’Is altijd wat in mijn habitat en op de laatste schijf VUIL! VUIL! VUIL! wordt opnieuw gekwekt, gekakeld en gebruld in allerlei toonaarden. Een BEEST OF! met de meest aanstekelijke liedjes uit de drie cd’s barst uit zijn ei ! Wees klaar voor tuimelende otters en slechtgezinde pissebedden terwijl overenthousiaste olifanten over de scène denderen en de kinderen oproepen om lekker mee te brullen. Radio Oorwoud, het felgebekte braakbalorkest voor wilde modderotters en modderige wildermissen, staat helemaal klaar om het podium op volledig biologisch verantwoorde wijze af te breken. Dieren van allerlei pluimage worden in de ondeugende liedjes bejubeld. De natuur krijgt een megafoon op kindermaat … dansbaar, een beetje stout en vol humor.

Radio Oorwoud staat reeds op de barricades sedert 2012. Opgericht door WWF en Hannelore Bedert groeide de band uit tot een lieveling van kinderen én ouders. Het recept is gekend, meezingers die oproepen tot actie voor het milieu.

Voor lesmateriaal, zie https://wwf.be/nl/scholen/radio-oorwoud

met
Fleur Hendriks (zangvogel en opperpanda), Bart Van Lierde (basbeer), Thomas Vanelslander (gitaarscholver en zangvogel), Micha Vandendriessche (trommelaar) en Hannes Demaeyer (toetsen toeteraar)

foto Sara De Graeve

Meer info: https://rangerclub.be/nl/radio-oorwoud/