Locatie
OPEK
Prijs
6 euro per persoon
Duur
60'
Onderwijsgraad
Basisonderwijs derde graad
Leeftijd
10+
Organisator
fABULEUS

"Ik was heel erg teleurgesteld toen ze zei: “We zijn zussen.” Het ging te gemakkelijk. Ze dacht niet na, toen ze het zei. Ik wel. ik denk altijd na."

Gefascineerd door het thema vriendschap, de mooiste vorm van graag zien, schrijft theatermaakster Leen Roels een nieuwe theatertekst voor kinderen. Over een vriendschap larger than life. Een vriendschap die zo hecht is dat ze een verslaving wordt. 

Twee hartsvriendinnen delen alles met elkaar. Op een dag zelfs hun ouders. En dat is van het goede te veel. Kan iets goeds ineens iets slechts worden? Gelukkig zijn er nog de vissen en de blinde buurjongen en een zwerm absurde nevenpersonages, om adem te geven aan de emoties. Of om de klap op te vangen, als de boel ontploft.   

Acteur Matthias Van de brul vertelt in dit filmpje wat u van deze nieuwe productie mag verwachten:  https://vimeo.com/397213501

Tekst  Leen Roels  Spel  Brenda Corijn, Leen Roels en Matthias Van de brul  Regie  Isabel Vervoort  Dramaturgie  Peter Anthonissen  Kostuums  ntb  Scenografie  ntb 

Nienke van Breda

Meer info: https://fabuleus.be