Locatie
30CC/Wagehuys
Prijs
7 euro per persoon
Duur
80'
Onderwijsgraad
Secundair onderwijs, Secundair onderwijs derde graad
Organisator
30CC

Opgelet! Deze voorstelling kan je hier aan 50% korting reserveren tot en met vrijdag 27 augustus 2021 – 23.59 uur. Daarna kan je vanaf 7 september tickets reserveren met 10% korting via 016 300 900, tijdens de openingsuren van 30CC. 

--

Vier individuen vinden elkaar in hun fascinatie voor western en hun gezamenlijke kijk op de wereld. In één grote woordenwaterval die elk mogelijk gespreksonderwerp behandelt beschrijven ze onbewust de leegte van hun bestaan, terwijl dat nu juist is waar ze het niet over willen hebben. De tragikomische personages lijken niet te beseffen dat zij juist de belichaming zijn van alles wat ze bekritiseren in de wereld. De wereld ligt aan hun voeten en hun kansen zijn eindeloos.

Een theatertekst van Willem de Wolf, oorspronkelijk geschreven in de jaren 90 voor vier mannen, wordt nu heropgevoerd door vier vrouwen. Er ontstaat een spanningsveld die nieuwe lagen blootlegt en in dialoog gaat met actuele discours. Deze vier jonge wolven, met een voorliefde voor het schijnbaar oppervlakkige, met een oog voor de spanning vlak onder het banale, geven in deze haast existentiële voorstelling vorm aan de holheid van het leven.

Waarom aanbevolen door onze programmator Siebe?

Gekozen door de student-curatoren onder het label “keeping up appearances”. Een stuk van een jonge studente (LUCA drama, Leuven) over thematieken uit het leven gegrepen van adolescenten. Misschien een gekend gezicht: Bloed, zweet en luxeproblemen (VRT), 22/3 (VTM), dochter van Marleen Merckx.


tekst Willem de Wolf van en met Britt Das, Lien Thys, Kato Van Ermen en Kyra Verreydt techniek Lore Verhoeven