Gepland op:

  • 18/02/2021 - 25/04/2021 - 9:00 - 22:00
Locatie
STUK Expozaal, STUK Kunstencentrum
Prijs
gratis
Onderwijsgraad
Secundair onderwijs, Secundair onderwijs derde graad, Hoger onderwijs, Voor leerkrachten, NT2 Nederlands voor anderstaligen
Organisator
STUK kunstencentrum

De Amerikaanse kunstenares en organisator Angela Washko neemt je in haar solotentoonstelling Point of View mee doorheen vier verzamelingen werken: van conversaties over feminisme en gendergelijkheid in World of Warcraft en de constructie van vrouwelijke personages in role playing games, tot een ontmoeting met Roosh V aka de meest beruchte vrouwenhater van het internet, en een interactieve dating simulator die je kennis laat maken met een groep befaamde pick-up artists en verleidingscoaches.

Schoolgroepen van maximaal 25 leerlingen kunnen de expo bezoeken op weekdagen van 9u tot 18u mits tijdige reservatie. Stuur een mail naar ilse.vanessche@stuk.be. Vermeld datum en uur waarop je een rondleiding wil boeken, de naam van de school, de studiegraad, het aantal leerlingen en begeleiders en de naam en mobiel nummer van de contactpersoon. Onze publieksmedewerker neemt dan contact met jou op. Voor bijkomende inlichtingen kan je bellen naar Ilse Van Essche 016 320 303.

foto © Angela Washko. The Game-The Game. Still from videogame. 2019