Gepland op:

  • 07/10/2020 - 13/12/2020 - 9:00 - 22:00
Locatie
STUK Expozaal, STUK Kunstencentrum
Prijs
gratis
Duur
60'
Onderwijsgraad
Secundair onderwijs, Secundair onderwijs eerste graad, Secundair onderwijs tweede graad, Secundair onderwijs derde graad, Hoger onderwijs, Voor leerkrachten
Organisator
STUK kunstencentrum

In het najaar van 2020 tonen we werk van Mircea Cantor. De tentoonstelling Am I really free? bestaat uit een zorgvuldige selectie films, fotografie en tekeningen die doet nadenken over de vrijheid van onze bewegingen in de ruimte, het traceren en opvolgen, het opleggen van grenzen en beperkingen, en het uitdagen of doorkruisen hiervan. 

Schoolgroepen van maximaal 25 leerlingen kunnen de expo bezoeken op weekdagen van 9u tot 18u mits tijdige reservatie. Stuur een mail naar ilse.vanessche@stuk.be. Vermeld datum en uur waarop je een rondleiding wil boeken, de naam van de school, de studiegraad, het aantal leerlingen en begeleiders en de naam en mobiel nummer van de contactpersoon. Onze publieksmedewerker neemt dan contact met jou op. 

Voor bijkomende inlichtingen kan je bellen naar Ilse Van Essche 016 320 303.

Deze tentoonstelling kan gecombineerd worden met de expo van Siemen Van Gaubergen i.s.m. CAS-CO in STUKcafé. Aan de hand van werken met pizza’s kijkt Siemen Van Gaubergen kritisch naar symbolen van nationale identiteit, ontstaansmythen en auteursschap.

foto © Mircea Cantor - Aquila non capit muscas, 2018, 3'40-, HD video. Courtesy the artist