Locatie
30CC/Minnepoort
Prijs
7 euro per persoon
Duur
60'
Onderwijsgraad
Secundair onderwijs, Secundair onderwijs tweede graad, Secundair onderwijs derde graad
Leeftijd
vanaf 14 jaar
Organisator
30CC

Om de verspreiding van het coronavirus af te remmen, werd dit concert geannuleerd. Scholen die hiervoor reserveerden kregen een persoonlijke mail.

De Knokse hiphopartiest Brihang heeft net zijn tweede album uitgebracht en daarmee eens te meer bewezen dat hij zich muzikaal en tekstueel volledig in een eigen universum bevindt, ver weg van de geijkte paden. In deze intieme zaalshow, waarin hij louter geflankeerd wordt door een paar sobere decorstukken en zijn vaste dj SNS, is het publiek ook welkom in dat universum.

Verwacht je aan iemand die door het hiphop-genre bewijst dat poëzie meer dan ooit leeft!

Tip: Vooraf krijgt de leerkracht een werkdocument opgestuurd, waarmee de betrokken leerkrachten Nederlands op voorhand zelfstandig aan de slag kunnen tijdens hun lessen. Dit werkdocument bevat heldere en interactieve info over zijn liedjesteksten, over rijmvormen, over poëzie en spoken word, en dat allemaal op maat van het leerplan Nederlands voor de desbetreffende graad. Deze themalessen zijn een ideale opbouw naar het optreden van Brihang zelf en zullen perfect aansluiten bij de leefwereld van de leerlingen.

foto Alexander Popelier