Locatie
30CC/Minnepoort
Prijs
7 euro per persoon
Onderwijsgraad
Secundair onderwijs, Secundair onderwijs derde graad, Hoger onderwijs
Leeftijd
16+
Organisator
30CC

Opgelet (1) De capaciteit is hier bewust laag ingesteld om optimale gezondheidsmaatregelen te voorzien. Onvoldoende plaats voor je groep? Dan doe je toch best aanvraag. We bekijken wat de mogelijkheden zijn.
Elke leerling wordt gezien als een aparte bubbel, tenzij anders aangegeven.

Opgelet (2) Deze voorstelling kan je hier aan 50% korting reserveren tot en met 1 september – 23.59 uur. Vanaf 8 september kan je aan 10% reserveren aan 30CC/Ticketbalie of via 016 300 900 volgens de openingsuren van 30CC.

-

De felle en opstandige Katharina is geen populaire keuze als potentiële echtgenote. Haar bruidsschat is haar enige kwaliteit, maar aanzienlijk genoeg om edelman Petruchio ervan te overtuigen om met haar te trouwen. Gebruikmakend van verschillende onorthodoxe methoden weet hij zijn bruid te temmen en om te vormen naar de ideale vrouw.

Een bewerking met bijdragen van Shakespeare, Hoeyberghs, Trump, Johnson, Baudet, Remmers e.v.a. 

Waarom aanbevolen door onze programmator:

Sietse Remmers brengt als jonge theatermaker een frisse bewerking van oude en hedendaagse teksten. Een voorstelling die jonge mensen zal aanspreken omwille van de nieuwe benadering en aanpak van bestaand repertoire.

  • een inleiding of nagesprek met de maker van het stuk kan aangevraagd worden. Hiervoor neem je contact op met info@30CC.be
  • Deze voorstelling werd gemaakt in het kader van EIGEN KWEEK, ons platform voor talentontwikkeling in Vlaams-Brabant. 

regie Gienke Deuten met Elout Hol, Jawi Bakker, Marie-Louise de Bruijn e.a.

foto Jeroen Berends

Meer info: http://www.sietseremmers.com