Locatie
30CC/Wagehuys
Prijs
7 euro per persoon
Duur
60'
Onderwijsgraad
Secundair onderwijs, Secundair onderwijs derde graad
Leeftijd
16+
Organisator
30CC
Tweede keuze
Naar Oedipus

(!) Extra-murosactiviteiten kunnen tot nader order niet. We behouden grotendeels ons programma zodat we bij eventuele versoepelingen onmiddellijk kunnen schakelen. Je kan nu al jouw interesse laten blijken door reeds in te schrijven. De definitieve bevestigingen gebeuren dan -in overleg- enkele weken voordien.

Meer info: info@30CC.be

--

Armin Mola vertelt, danst en rapt.

 het verhaal van Dariush Omidi, een 18-jarige Iraanse jongeman die in België woont. Toen hij nog een baby was maakte Dariush samen met zijn ouders en grote broer de vlucht vanuit Iran naar Groot-Brittannië, maar kwam in België terecht. Ook Armin vluchtte met zijn gezin uit Iran naar België en maakte deze voorstelling in het laatste jaar op de kunsthumaniora van Leuven (Lemmensinstituut). We zien een jongeman die zich een weg baant in de zoektocht naar zichzelf. Een man die verscheurt is tussen een grote liefde en woede voor zijn vaderland en diens regering. 

Deze voorstelling heeft het TOP-label. In TOP gaat 30CC op zoek naar nieuwe verhalen, stemmen en perspectieven. We nodigen nieuwe makers uit, vaak met een migratieachtergrond. Meer info? > https://www.30cc.be/nl/top

coaching en regie Astrid Ogiers
concept, tekst en spel Armin Mola
productie fABULEUS co-productie 30CC
met dank aan Kunsthumaniora Lemmensinstituut Leuven

foto Rik Baeyens