Gepland op:

  • 27/10/2020 - 20:00
Locatie
30CC/Minnepoort
Prijs
7 euro per persoon
Onderwijsgraad
Secundair onderwijs, Secundair onderwijs derde graad, Hoger onderwijs
Leeftijd
16+
Organisator
30CC

Opgelet (1) De capaciteit is hier bewust erg laag ingesteld om optimale gezondheidsmaatregelen te voorzien. Onvoldoende plaats voor je groep? Doe dan toch zeker een aanvraag. We bekijken graag wat de mogelijkheden zijn. 
Elke leerling wordt gezien als een aparte bubbel, tenzij anders aangegeven.

Opgelet (2) Deze voorstelling kan je hier aan 50% korting reserveren tot en met 1 september – 23.59 uur. Vanaf 8 september kan je aan 10% reserveren aan 30CC/Ticketbalie of via 016 300 900 volgens de openingsuren van 30CC.

-

The king is Gone en de beesten draaien in de knoop. Ik kan er nimmer niet over spreken in Schoone klap. Uwen buik zou scheuren van te gelach als ik dat probeerde. ‘t blijft steeds van ‘t zelfde slag, ze kwellen zich te pletter, verzuipen in misére, en draaien verloren rond hun as...

  • “... het jonge acteurstrio maakt van Koningskloote een soort Game Of Thrones op lsd. En u heeft er zelfs geen drugs voor nodig.” 
  • “Het is de onheilspellende voice-over van actrice Sofie Decleir die op het verteerbare koningsspel een donker laagje schildert. Vergezeld door de bijtende muziek van Zino Moons blijkt dat er meer te zien is dan het publiek zelf kan ontdekken.” ( **** Knack focus)

Waarom aanbevolen door onze programmator: 

Hoe introduceer je Shakespeare bij de leerlingen? Er zijn verschillende methoden denkbaar, maar deze voorstelling kan er ook een zijn. de.Ploeg schittert met dit eigentijds koningsstuk: vlijmscherpe kritiek op alles wat fake is en wat aanvankelijk zich als een klucht manifesteert.

tekst Matthias Hellemans met Taeke Nicolaï, Vincent Van Sande, Danny Bouman muziek Zino Moons

foto Magali Sysmans

Meer info: http://www.huubcolla.be