Gepland op:

  • 05/10/2022 - 21:00
  • 05/10/2022 - 18:00
Locatie
30CC/Minnepoort
Prijs
8 euro per persoon
Duur
60'
Onderwijsgraad
Secundair onderwijs, Secundair onderwijs derde graad, Hoger onderwijs, Volwassenenonderwijs
Leeftijd
16+
Organisator
30CC

Opgelet! Deze voorstelling kan je hier aan 50% korting reserveren tot en met 7 juni 2022 – 23.59 uur. Vanaf 15 juni kan je aan 10% reserveren aan 30CC/Ticketbalie of via 016 27 40 00 volgens de openingsuren van 30CC.

Drie kanalen.

Drie kleuren.

Drie groepen.

Wat kleurt jou?

Loving is Allowed is een danstheaterfeest waarin de muziek- en theaterwereld samenvloeien. Door welke bril kijk je naar je medemens? Ben je afwachtend of veeleer ondernemend? Welke plek neem je in binnenin een groep? Loving is Allowed brengt een ode aan het feest, een hybride vorm tussen silent disco en theater waar mensen elkaar ontmoeten.

 

Voor Loving is Allowed werkt dit collectief samen met Fonkel, de organisatie die er met zijn silent disco’s in slaagt om waanzinnige feesten te organiseren zonder de nachtrust van de buren te storen.

Engels gesproken. De voorstelling is rechtstaand in scène-sur-scène opstelling

 

WAAROM AANBEVOLEN DOOR PROGRAMMATOR SIEBE:

Theater in de vorm van een silent disco, het kan! Deze unieke en participatieve vorm geeft een hele frisse kijk op wat theater ook kan zijn.

 

concept en spel Katrijn De Cooman, Chloé Geers en Jitse Huysmans coach Tom Rummens productie LOD Muziektheater coproductie Kunstencentrum Voo?uit in samenwerking met Fonkel Silent Disco foto Rudy Carlier

foto Rudy Carlier

Meer info: http://www.collectiefeland.be