Locatie
30CC/Schouwburg
Prijs
6 euro per persoon
Duur
50'
Onderwijsgraad
Lager onderwijs, Lager onderwijs tweede graad, Lager onderwijs derde graad
Leeftijd
8+
Organisator
30CC
Tweede keuze
BOK

In Tavern Michelle staat alles op losse schroeven. Twee verstofte figuren proberen er de dag te overleven, maar onvoorziene horror kruipt hen in de kleren. Geen monsters of spoken; het zijn de dagdagelijkse bezigheden die hen de stuipen op het lijf jagen. Het piepen van een eigen schoen, het knarsen van servies en het crescendo van de mixer. Het wemelt van onheilspellende koffiezetapparaten terwijl er een mistige leegte heerst. Alles lijkt voortdurend weg te glippen en te wankelen. Van zodra je je eraan overgeeft, wordt het alsmaar boeiender.

Tavern Michelle gaat over de vele dimensies van angst. We proberen zoveel mogelijk angst te vermijden of te slim af te zijn. De behoefte aan controle is extreem. Angst toont ons dat de wereld een eigen dynamiek heeft, dat niet alles loopt zoals we dat willen. We kunnen dus maar beter de angst recht in de ogen kijken. Na het succesvolle TRIBUNAL (selectie het Theaterfestival 2020), creëren Ballet Dommage en BRONKS een nieuwe voorstelling waar opnieuw een warme en tegelijk bevreemdende belevenis centraal staan.  

concept en spel Katrien Valckenaers en Maxim Storms (Ballet Dommage) eindregie Suze Millius scenografie Tom de With, BRONKS-decoratelier & KVS muziek Gerrit Valckenaers kostuum Rosa Schützendorf productie BRONKS

met de steun van taxshelter van de Belgische Federale Overheid coproductie Perpodium

foto Ballet Dommage

Meer info: http://www.balletdommage.weebly.com