Locatie
30CC/Schouwburg
Prijs
10,50 euro per persoon
Onderwijsgraad
Secundair onderwijs, Secundair onderwijs derde graad
Leeftijd
Vanaf 16 jaar
Organisator
30CC

Opgelet! Deze voorstelling kan je hier aan 50% korting reserveren tot en met 7 juni 2022 – 23.59 uur. Vanaf 15 juni kan je aan 10% reserveren aan 30CC/Ticketbalie of via 016 27 40 00 volgens de openingsuren van 30CC.

Ze horen stemmen in hun hoofd, denken in bochten en kronkels, zien wat wij niet zien. Wat doen die vrouwen samen op een podium?

Ze zingen, ze zuchten en ze maken zich zorgen. Over de wereld en zichzelf.

Ze vertellen u wat het is om verloren te lopen in de donkere kamers van hun gedachten, de weg kwijt te geraken in hun kronkelige hersenen, op de dool te zijn tussen waan en werkelijkheid. Ze zingen het bloed van onder je nagels, krabben aan je ziel en plukken de eelt van je emoties.

Vier nerveuze vrouwen en een muziekband.

De jongste nerveuze vrouw heet Ella Leyers. Samen met nerveuze moeder Tine Reymer en tierelierende Clara Cleymans zingt ze donkere duetten in coupletten, terwijl Inge Paulussen rondjes draait in waangedachten. Voor de teksten van deze voorstelling heeft Gerda Dendooven haar zinnen verloren en Hugo Matthyssen heeft er zijn hoofd op gebroken.

De regie is in handen van Els Dottermans. Paul Poelmans houdt de mannen van De Laatste Showband in het gareel. Zij spelen levend muziek.

 

In het kader van Te Gek!?

Wa(a)r(o)m aanbevolen door onze programmator Danny?

Ideaal voor 3de graad Zorg – maatschappijleer.

Kwetsbaarheid en zelfzorg zijn thema’s die ook jongeren aanspreken. Door de coronacrisis is er meer dan ooit aandacht voor je eigen zelfbeeld en bij jongeren speelt dat beeld parten. Want ook jongeren maken zich zorgen, om zichzelf, hun omgeving, hun toekomst.