19 activiteiten gevonden

Op de vlucht

Een spannend verhaal over angst, vriendschap en vertrouwen, maar ook over zelfvertrouwen en moed. Deze ontroerende boekverfilming is gebaseerd is op historische feiten en weet op perfect gebalanceerde wijze een belangrijk verhaal te vertellen aan een jong publiek.
Film

Wezen

In 'Wezen' trekt een man door het land met een fabelachtige show, opgebouwd rond een uniek, zeldzaam object dat plots een bijzonder meisje blijkt te zijn. Is het beter voor het meisje om door het leven te gaan als een wonder? Of is de man die haar dit aandoet een misdadiger van het ergste soort?
Theater

Punctus contra punctum (avondvoorstelling)

Een concert waarin het meesterschap van Johann Sebastian Bach centraal staat: met muziek van Bach zelf of door hem geinspireerd. In de vaardige handen van pianist Julien Libeer contrasteert de tintelende eenvoud van de piano met het rijke klankenweefsel van de vocale werken van het Vlaams Radiokoor.
Klassiek

Auteurslezing Kristina Ruell

ontmoeting met illustratrice Kristina Ruell
Literatuur

De beste verjaardag ooit

Dit belooft de allerleukste verjaardag te worden voor Kareltje. Er zijn cadeautjes, worteltaart en een picknick bij het meer. Maar dan wordt kleine zusje ziek en moet ze hals-over-kop naar de dokter.
Film

I'm Every Woman (avondvoorstelling)

Voortgestuwd door het dynamische spel van het Ragazze Quartet brengen sopraan Lilian Farahani en Rachel Rumai Diaz (spoken word) een gezongen en gesproken ode aan de vrouw van wie de stem te weinig gehoord wordt.
Muziektheater Klassiek

NIETES

NIETES is een apocalyptische beeldenstorm over controle, woede, loslaten en niet kunnen omgaan met verandering.
Theater

Wolfy

Een compilatie kortfilms, volledig gewijd is aan wolven, groot of klein. In vier korte verhalen zien we de schattige Wolfy en zijn vrienden aan het werk in alle seizoenen.
Film

John & Jane

‘JOHN & JANE’ gaat over verdwalen in een veel te grote wereld, over iemand zijn, of niet, over bang zijn van alles, of toch veel.
Theater

Auteurslezing Goedele Ghijsen

Auteurslezing voor beginnende lezertjes
Literatuur