12 activiteiten gevonden

Jeugdhuis Shift

Een digitaal en creatief jeugdhuis voor iedereen
Cultuureducatie Workshop Online

Knor

Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens…
Film

No Excuses, No Limits

Deze internationale all-star breakdance crew van 7 andersvalide performers nemen het publiek mee op reis door ieders persoonlijke verhaal, d.m.v. dans, muziek en interactie met het publiek.
Dans Theater

No Excuses, No Limits (avondvoorstelling)

Op de vooravond van het WK Breaken verwelkomen we deze internationale breakdance crew bestaande uit 's werelds beste dansers met een handicap. De acht performers nemen het publiek mee op een reis door ieders persoonlijke verhaal door middel van dans, muziek en interactie met het publiek.
Dans Theater

1984 (avondvoorstelling)

Een land ergens in de toekomst. Elke stap die je zet, wordt door camera’s gevolgd, elke uitspraak die je doet, nauwlettend in de gaten gehouden. De oorlog lijkt permanent, maar geen idee tegen wie er nu weer gevochten wordt.
Theater

Hoe word ik een viking?

De boekenreeks rond Vikingjongen Halvdan is in Zweden een groot succes en vormde de basis voor deze spannende avonturenfilm over vriendschap en moed.
Film

Surfer Rosa Begijntje

Rockend en intiem met Felix Timmermans.
Muziektheater Rock opera

De Slag om Leuven

Deze historische documentaire film, integraal opgebouwd uit archiefmateriaal, vertelt het verhaal van de verovering, bezetting en bevrijding van Leuven tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Film

Kopschuif - op aanvraag

Kortfilm met nabespreking: de surreële realiteit van een psychische problematiek
Film

Toneelscholenfestival 2023

Toneelscholenfestival biedt elke afstuderende theatermaker een podium om hun werk te tonen en hun innovatieve en creatieve visie op theater met de wereld te delen.
Podium Concert Dans Performance Theater