11 activiteiten gevonden

Bim

Bim, Bommel en Pi zijn drie paasklokken die voor een groot avontuur staan. Ze vertrekken op een tocht vol onverwachte wendingen en gevaarlijke avonturen met als doel het magische elixer te gaan halen. Zonder dit elixer zal de winter immers niet eindigen. Lukt het de dappere klokken om voor Pasen het elixir te verzamelen zodat de lente eindelijk kan beginnen?
Film

Lubricant for life

Creëer je eigen unieke Lubricant for life tijdens deze hilarische gebeurtenis. Iedere voorstelling is anders en wordt bepaald door het geluk en het publiek. WOODMAN trekt alle registers open om u de meest gelukkige dag ooit te bezorgen.
Theater

Lubricant for life (avondvoorstelling)

Creëer je eigen unieke Lubricant for life tijdens deze hilarische gebeurtenis. Iedere voorstelling is anders en wordt bepaald door het geluk en het publiek. WOODMAN trekt alle registers open om u de meest gelukkige dag ooit te bezorgen.
Theater

Dit is Europa (avondvoorstelling)

Met ‘Dit is Europa’ schreef Hendrik Vos de geschiedenis van de Europese eenmaking die iedereen wou lezen. Er was nooit een draaiboek of een breed gedragen plan, en toch ontstond, stap voor stap, de Europese Unie.
Literatuur Muziektheater

de MUZE 3: Kleine Held

Opgelet! Enkel voor scholen die deelnamen aan MUZEtte 2023.
Theater

Natchav

Natchav gaat over de avonturen van een circusgezelschap dat alle wetten tart. Als een live gemonteerde film, met uitmuntend schaduwtheater, nemen de vier manipulatoren en twee muzikanten je mee op een weergaloos avontuur
Figurentheater

Boze bui en andere verhalen

Wat zouden we zijn zonder onze verbeelding? Ze helpt ons aan monsters te ontsnappen, onze woede te bedaren en geliefden terug te vinden. Deze vijf verhalen, in vijf uiteenlopende tekenstijlen, schipperen tussen ondeugendheid en grote emoties en spreken jonge kijkers aan. Over verveling, nieuwsgierigheid, verdriet en woede, maar ook over afscheid nemen, bang zijn in het donker en plezier.
Film

Marlene (avondvoorstelling)

De internationale Broadwayhit Marlene komt naar Leuven, een wervelende show met sterperformer Sven Ratzke in de rol van legende Marlene Dietrich. Zij was wereldberoemd als filmgodin vol mysterie en glamour, en beleefde als chansonnière een tweede wereldcarrière. De laatste jaren van haar leven verkoos ze de totale isolatie, volledig teruggetrokken in haar Parijse appartement.
Musical Show

Afrika Filmfestival presents Making Men

Making Men is een co-creatie van een Afro-contemporary dansvoorstelling. De voorstelling focust op het thema gender en meer bepaald op mannelijkheid: de evolutie ervan en de impact op onze maatschappij, in het bijzonder op jonge mannen. Het is de co-creatie van een choreografische taal gebaseerd op diverse artistieke en culturele ideeën.
Film Dans Performance Theater Workshop Lezing Monoloog

Human Instruction Manual

Human Instruction Manual is een intense dansproductie over de zoektocht naar een handleiding voor het leven. Voortgestuwd door elektronische dansmuziek proberen 12 jongeren de afstand tot elkaar te overbruggen. Maar hoe ontcijfer je de ander? En hoe krijg je uitgelegd hoe jij zelf in elkaar zit?
Dans