Locatie
30CC/Minnepoort
Prijs
8 euro per persoon
Onderwijsgraad
Secundair onderwijs derde graad
Organisator
30CC

Aanbeveling
In 2004 won deze voorstelling de grote prijs op het Theaterfestival. Deze productie laat zien wat theater kan doen. Door juist het realisme te ontvluchten, is het mogelijk de werkelijkheid in zijn rauwe naaktheid te betrappen. Een onderwerp als incest, waarbij clichés al snel om de hoek kijken, blijkt dan de drijfveer te kunnen zijn van een ontroerend en fascinerend schouwspel. In 'Achter ’t eten' valt alles op de juiste plek: de muziek, de tekst, de taal, het acteerwerk en de mise-en-scène.

Op 28 mei 2003 ging in Minard in Gent 'Achter ’t eten' in première, een muziektheatervoorstelling van Eric De Volder en Dick van der Harst. Een klassieker uit de Vlaamse theatergeschiedenis. De voorstelling won de Grote Theaterfestivalprijs 2004, en gaat nu, ruim tien jaar later, opnieuw op tournee, na een eerste doortocht op Het Theaterfestival 2014.

Een selectie uit het avondprogramma van 30CC, uiterst geschikt voor + 16 jaar.

  • Tussen 10 juni (14:00 uur) en 11 juni 2015 (23:59 uur) kan je aan heel voordelige ticketprijzen (ongeveer 50%) intekenen. Zolang de voorraad strekt!
  • Nieuw! Het exacte leerlingenaantal geef je uiterlijk 6 weken voor de voorstelling door. Facturatie gebeurt nadat de voorstelling heeft plaats gevonden.
  • Nog meer en nog andere? Vanaf maandag 15 juni 2015 (12:00 uur) kan je telefonisch tickets bestellen aan 10% korting (-26 jaar tarief) via de ticketlijn 016 300 900. Onder voorbehoud van beschikbare tickets.

tekst, vormgeving en regie Eric De Volder muziek Dick van der Harst met Ineke Nijssen en Marijke Pinoy dramaturgie Ellen Stynen productie Toneelgroep Ceremonia (nu het KIP), LOD muziektheater en Theater Zuidpool foto Tania Desmet

Meer info: http://www.hetkip.be