Locatie
Bibliotheekfiliaal Kessel-Lo
Prijs
gratis
Duur
60'
Onderwijsgraad
Kleuteronderwijs - tweede kleuterklas, Kleuteronderwijs - derde kleuterklas
Organisator
de Bib Leuven

Met het verteltheater brengen onze voorlezers eerst het verhaal van ‘Kraai’ van Leo Timmers en daarna gaan we knutstelen.

Kraai is zo zwart als de nacht, hij heeft geen streepje kleur. Hij moet wel een gemene stoute vogel zijn! Zo denken Vink, Mees en Parkiet erover. Intussen voelt Kraai zich zo alleen ... Tot hij ineens weet wat hij nodig heeft: kleur! Hij schildert zijn veren, maar is dat wel een juiste oplossing? 'Kraai' is een aandoenlijk maar tegelijk ook hartverwarmend verhaal over eenzaam zijn en niet weten wat gedaan.
Elke begrijpende kleuter zal zonder twijfel meeleven met Kraai, lachen om zijn gekke pogingen geliefd te zijn en blij zijn met een goede afloop. Niks zo herkenbaar als erbij willen horen.


OPGELET: DEZE ACTIVITEIT IS ENKEL VOOR DE SCHOLEN VAN KESSEL-LO!

> Gelieve er rekening mee te houden dat er maar één klas per opgegeven tijdstip kan meedoen aan het kamishibaiverhaal met een creatief staartje.

> Inschrijven kan vanaf 24 januari om 14u. Je krijgt dus nog een definitieve bevestiging van je inschrijving. Ben je een school uit een andere gemeente, neem dan contact op met je plaatselijke bibliotheek.