Locatie
30CC/Wagehuys
Prijs
7 euro per persoon
Onderwijsgraad
Secundair onderwijs derde graad, Hoger onderwijs
Organisator
30CC

Dit concert wordt geannuleerd om productionele redenen. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Trio El Azzouzi is een bezwerende jamsessie van muziek, tekst en beeld. Een uur lang improviseren Mauro Pawlowski, Fikry El Azzouzi en Gerda Dendooven samen. De ene op gitaar, de anderen met een microfoon of penseel in de hand. Je hoort honderd symfonieën tegelijk - mét extra koebel.

Fikry El Azzouzi schrijft columns en theaterstukken (Reizen Jihad, Malcolm X). Na zijn fel bejubelde debuutroman Het Schapenfeest en de novelle De handen van Fatma won hij in 2014 met Drarrie in de nacht de Arkprijs van het vrije woord. Onlangs verscheen zijn nieuwste roman Alleen zij. Schrijfster en illustratrice Gerda Dendooven ontving voor haar jeugdboeken het Zilveren Penseel, de Boekenpauw en de prestigieuze driejaarlijkse Vlaamse Cultuurprijs. Ze was de allereerste Kinderconsul van Vlaanderen en illustreert ook krantencolumns en boeken voor volwassenen. Zanger-gitarist Mauro Pawlowski is het bekendst van zijn werk met dEUS, Evil Superstars, Wim Vandekeybus, Kiss My Jazz en Buscemi.

  • Trio El Azzouzi is een collectief met drie fantastische artiesten, ieder even sterk op zijn of haar domein.

* Schrijver Fikry El Azzouzi is niet weg te denken uit het Vlaamse schrijverslandschap.
* Gerda Dendooven betovert iedere voorstelling tot een meesterwerk met haar illustratietalent.
* Mauro Pawlowski is van ver de meest bevlogen gitarist in onze contreien. Was actief bij dEUS, nu gaat hij voorlopig verder met zijn eigen muzikale projecten.