Gepland op:

  • 04/03/2020 - 20:00
Locatie
30CC/Wagehuys
Prijs
7 euro per persoon
Onderwijsgraad
Secundair onderwijs derde graad, Hoger onderwijs
Organisator
30CC

Opgelet! Deze voorstelling kon je hier aan 50% korting reserveren tot en met dinsdag 4 juni 2019 – 23.59 uur. Tickets bestellen of reserveren kan vanaf nu aan 10% korting via www.30CC.be of 016 300 900 volgens de openingsuren van 30CC.

Trio El Azzouzi is een bezwerende jamsessie van muziek, tekst en beeld. Een uur lang improviseren Mauro Pawlowski, Fikry El Azzouzi en Gerda Dendooven samen. De ene op gitaar, de anderen met een microfoon of penseel in de hand. Je hoort honderd symfonieën tegelijk - mét extra koebel.

Fikry El Azzouzi schrijft columns en theaterstukken (Reizen Jihad, Malcolm X). Zijn werk verdient een plek in elk klaslokaal. Na zijn fel bejubelde debuutroman Het Schapenfeest en de novelle De handen van Fatma won hij in 2014 met Drarrie in de nacht de Arkprijs van het vrije woord. Onlangs verscheen zijn nieuwste roman Alleen zij.

Schrijfster en illustratrice Gerda Dendooven ontving voor haar jeugdboeken het Zilveren Penseel, de Boekenpauw en de prestigieuze driejaarlijkse Vlaamse Cultuurprijs. Ze was de allereerste Kinderconsul van Vlaanderen en illustreert ook krantencolumns en boeken voor volwassenen.

Zanger-gitarist Mauro Pawlowski is het bekendst van zijn werk met dEUS, Evil Superstars, Wim Vandekeybus, Kiss My Jazz en Buscemi.

  • het label "avondvoorstelling" staat voor een mix van bezette zitjes door zowel reguliere bezoekers als leerlingen in de zaal.

foto Jimmy Kets (Fikry El Azzouzi), Rika Vanhove (Gerda Dendooven) en Johan Jacobs (Mauro Pawlowski)