6 activiteiten gevonden

Stylus Fantasticus (avondconcert)

Na de geweldige orgelwerken van J.S. Bach, gaat saxofoonkwartet BL!NDMAN verder in de tijd om de virtuositeit van de Stylus Fantasticus tot leven te brengen. Deze stijl uit de vroege barok werd gekenmerkt door een absolute vrijheid met virtuoze improvisaties.
Concert Klassiek

Beleef het Kortfilmfestival met de klas!

Kom met de klas naar het Kortfilmfestival waarbij je leerlingen niet enkel bezoekers maar ook juryleden van het festival zijn!
Film

Buurman & Buurman experimenteren er op los

Het klungelige, maar vrolijke duo ontstond ooit in het communistische Tsjechoslowakije, maar de avonturen van de twee koddige buurmannen zijn zo universeel dat ze - decennia later in een heel andere context - nog steeds hilarisch zijn voor jonge kijkers.
Film

Pachamama

Een prachtige animatiefilm over een eeuwenoude, fascinerende beschaving. Pachamama brengt met een groots en amusant avontuur een wonderlijke wereld tot leven in prachtige kleuren.
Film

Het varken, de vos en de molen

Boven op de berg woont een klein varkentje met zijn papa. Rond de bergtop zweeft een dreigende zwarte wolk. Wanneer papa op pad gaat om die boosdoener te verjagen, blijft het varkentje alleen achter.
Film

Kopschuif

Kortfilm met nabespreking: de surreële realiteit van een psychische problematiek
Film