17 activiteiten gevonden

Scholenproject Predikherenkerk: “Circusatelier Kleuters”

Samen sterk in de circuskerk! In de prachtige Predikherenkerk worden de kinderen ondergedompeld in de wondere wereld van het circus.
Workshop Circus

Scholenproject Predikherenkerk: “Circusatelier 10+”

Samen sterk in de circuskerk! In de prachtige Predikherenkerk worden de kinderen ondergedompeld in de wondere wereld van het circus.
Workshop Circus

Vuur/toren

Een tragikomische voorstelling over de nood aan warmte en samenzijn. Een muzikaal en beeldend verhaal over de laatste drie vuurtorenwachters, die door iedereen vergeten zijn. Ze verliezen elkaar, zichzelf en de grond onder hun voeten, tot iemand opduikt die hen in de armen sluit …
Muziektheater Theater

Auteurslezing Michael De Cock

Ontmoeting met auteur Michael De Cock
Literatuur

Flee

De Afghaanse Amin staat op het punt om te trouwen met zijn Deense partner. Maar noch zijn partner, noch zijn beste vrienden kennen het verhaal van de vlucht uit zijn thuisland 20 jaar geleden. Op voorwaarde dat hij anoniem kan blijven, stemt hij in met het voorstel van regisseur Jonas Poher Rasmussen om voor één keer diep te graven in zijn verleden en het volledige relaas te doen over hoe hij is gevlucht.
Film

De club van de lelijke kinderen

Een spannende avonturenfilm die op kindermaat een belangrijk thema aankaart: de gevaren van een dictatoriaal regime en het vervolgen van mensen die een beetje anders zijn.
Film

Dit is niet de titel

Een voorstelling die gebaseerd is op waargebeurde leugens. De knotsgekke dames van compagnie barbarie nemen je mee op een trip over het plezier van het liegen, leugentjes om bestwil, eerlijkheid, fake news en zoveel meer.
Theater

Kabam!

Iedereen is wel eens bang, toch? Met een bonkend hart en trillende benen? De kinderen uit de klas van meester Mo alvast wel. Voor de kapper bijvoorbeeld, of voor de zwemles, of om voor gek te staan in de klas. In deze zesdelige compilatie maken we kennis met een klas kleuters en hun grootste angsten.
Film

Un Monde

Net als alle zesjarigen, zet Nora een grote stap wanneer ze naar het eerste leerjaar gaat. Maar op de speelplaats van haar nieuwe school ontdekt ze al snel dat haar grote broer Abel gepest wordt. Ze wil hem helpen, maar haar broer wil absoluut dat ze zwijgt.
Film

WIJ

*concert voor anderstaligen* Een nieuwe en straffe muzikale productie voor wie Nederlands leert. Een muzikaal verhaal gemaakt door Vlamingen én anderstaligen die Nederlands leerden.
Concert