Gepland op:

  • 01/06/2023 - 31/08/2024
Locatie
in de klas, op school, op locatie
Prijs
192 euro per workshop + 51 euro materiaal / vanaf 2 workshops bij Mooss : 169 euro per workshop + 51 euro materiaal
Onderwijsgraad
Lager onderwijs eerste graad, Lager onderwijs tweede graad, Secundair onderwijs eerste graad, Secundair onderwijs tweede graad, Secundair onderwijs derde graad
Leeftijd
9-12, 12-15, 15-18
Organisator
Mooss

Allerlei dingen zonder orde bij elkaar, dat vormt het begin van deze workshop. Maar er is iets aan de hand… De voorwerpen komen tot leven! Samen scheppen we orde in de chaos. We kijken, voelen, ruiken, luisteren en geven de spullen een plaats en persoonlijkheid. De schaar is verlegen en de klok is getikt. De pingpongbal en dobbelsteen zijn stiekem verliefd en de schoen probeert zijn voetafdruk te verkleinen door nooit meer auto te rijden. We bedenken samen hoe het leven van deze bonte verzameling eruit ziet. 

Deze meerdaagse gaat over het herwaarderen van ‘dingen’. De deelnemers maken kennis met allerhande voorwerpen en ontdekken er de verschillende eigenschappen van.

Na de eerste dag komt er telkens een andere expert langs: theater, beeld, muziek en audiovisuele kunsten. Zo kijken de kinderen steeds door een andere bril naar de voorwerpen én proeven ze van verschillende kunstdisciplines. Een gezellige boel wordt het zeker.

Deze workshop is geschikt voor meerdere dagen. Contacteer ons voor alternatieve formules.

Reserveren bij Mooss verplicht via dit formulier.

Meer info: http://www.mooss.org