Locatie
30CC/Schouwburg
Prijs
10 euro per persoon
Onderwijsgraad
Secundair onderwijs, Secundair onderwijs derde graad, Hoger onderwijs
Leeftijd
16+
Organisator
30CC

Opgelet (1) De capaciteit is hier bewust erg laag ingesteld om optimale gezondheidsmaatregelen te voorzien. Onvoldoende plaats voor je groep? Doe dan toch zeker een aanvraag. We bekijken graag wat de mogelijkheden zijn. 
Elke leerling wordt gezien als een aparte bubbel, tenzij anders aangegeven.

Opgelet (2) Deze voorstelling kan je hier aan 50% korting reserveren tot en met 1 september – 23.59 uur. Vanaf 8 september kan je aan 10% reserveren aan 30CC/Ticketbalie of via 016 300 900 volgens de openingsuren van 30CC.

-

Het Vlaamse Four Aces Guitar Quartet presenteert al ruim tien jaar het beste repertoire voor gitaar en hun uitzonderlijk technisch niveau brengt hen overal in de hele wereld.
Met Full House kleuren ze samen met het Leuvense Ataneres buiten de lijntjes van de klassieke muziek en verwennen ze het publiek met hun dynamisch samenspel.
Blikvanger wordt ongetwijfeld de gitaarbewerking van het bekende concerto voor vier klavieren van J.S. Bach. Daarna staan behalve enkele pareltjes uit de filmmuziek ook bekende zuiderse componisten als Manuel de Falla en Astor Piazzolla op het menu.
“De speelpret spat ervan af en de prettige melodieën en tinkelende samenklanken die uit de snaren opgerakeld worden, maken je dag helemaal goed. … wat spelen ze heerlijk, deze jongens!” (De Standaard)

muziek van Johann Sebastian Bach, Manuel de Falla, Philip Glass, Astor Piazzolla e.a.

Waarom aanbevolen door onze programmator:

• Heerlijk toegankelijke en kwaliteitsvolle klassieke muziek met een frisse sound
• Orkest + gitaarkwartet: een unieke combinatie
• voor wie Ataneres Ensemble nog niet kent: ze zijn jong, energiek én Leuvens!
• Four Aces is een zeer straf Vlaams gitaarkwartet dit in de hele wereld optreedt

met Menno Buggenhout, Inti de Maet, Maarten Vandenbemden en Stein Verrelst gitaar, Wim Spaepen viool en artistieke leiding, Ataneres Ensemble

foto Walter Peulders

Meer info: http://www.ataneres.com