Gepland op:

  • 04/03/2024 - 10:00
  • 04/03/2024 - 13:30
  • 05/03/2024 - 10:00
  • 05/03/2024 - 13:30
Locatie
STUK Soetezaal
Prijs
10 euro per persoon
Duur
60'
Onderwijsgraad
Lager onderwijs eerste graad, Buitengewoon onderwijs, Kleuteronderwijs - tweede kleuterklas, Kleuteronderwijs - derde kleuterklas
Leeftijd
4+
Organisator
STUK kunstencentrum

Vier dansers bouwen samen een ruimte. Jij mag meebouwen. Of kijken. Of allebei. We creëren een plek om je goed te voelen, te ontspannen, te luisteren en te kijken naar de dansers. Een plek om te dromen en te spelen. Samen verkennen we ons bouwwerk en ontdekken we nieuwe paden.

grot - nest - tempel - huis houdt het midden tussen een dansvoorstelling, een concert en een beeldende installatie. Het is een dansante en beeldende ervaring voor jong en oud, een moment van rust, fantasie en verbinding.

tout petit is een productiehuis uit Leuven en Hasselt dat sinds 2012 dansproducties creëert voor een jong publiek. tout petit is uniek in Vlaanderen en heeft een bijzondere rol in Europa. Het gezelschapmaakt de fundamentele keuze om dans te creëren voor jonge kinderen waarbij artistieke grenzen verlegd worden.

choreografie en scenografie Samuel Baidoo i.s.m. met de dansers o.a. Meron Verbelen, Lies Cuyvers en Ciska Vanhoyland productie tout petit coproductie Perpodium en C-mine met steun van de Vlaamse Gemeenschap, stad Hasselt, stad Leuven en de Tax Shelter maatregel van de Belgische federale overheid met dank aan STUK Huis voor Dans, Beeld & Geluid en deRUIMTE beeld Laure-Anne Iserief en Samuel Baidoo

© Laure-anne Iserief en Samuel Baidoo