Gepland op:

  • 03/10/2020 - 19:00
  • 03/10/2020 - 21:30
Locatie
Nog te bepalen
Prijs
7 euro per persoon
Duur
75'
Onderwijsgraad
Secundair onderwijs, Secundair onderwijs derde graad, Hoger onderwijs
Leeftijd
16+
Organisator
30CC

Opgelet (1) De capaciteit is hier bewust erg laag ingesteld om optimale gezondheidsmaatregelen te voorzien. Onvoldoende plaats voor je groep? Doe dan toch zeker een aanvraag. We bekijken graag wat de mogelijkheden zijn.

Opgelet (2) Deze voorstelling kan je hier aan 50% korting reserveren tot en met 1 september – 23.59 uur. Vanaf 8 september kan je aan 10% reserveren aan 30CC/Ticketbalie of via 016 300 900 volgens de openingsuren van 30CC.

-

Collectief Elan(d) is een Gents performerscollectief. Chloé Geers, Jitse Huysmans & Katrijn De Cooman vormen een ongewone combinatie, maar één die speelse performances oplevert, waarin het publiek de hoofdrol krijgt. Ontmoeting loopt als een rode draad doorheen hun werk, waar ze bewust de passieve rol van het publiek doorbreken en spelen met alternatieve publieksopstellingen. 

Waarom aanbevolen door onze programmator?

Deze voorstelling speelt met het gegeven van de alternatieve publieksopstelling, hier geen zittend publiek in de pluche maar je beleeft de voorstelling in een grote open ruimte al staand en wandelend. Collectief Elan(d) is een jong Gents gezelschap dat performance op een toegankelijke en speelse manier brengt. Een niet te missen eerste ervaring met het genre.

concept Katrijn De Cooman, Chloé Geers, Jitse Huysmans
spel Katrijn De Cooman & Jitse Huysmans
met dank aan Croxhapox, De Grote Post, Het Huis Utrecht, Pol Heyvaert (CAMPO), Kunstencentrum De Vooruit & Onbetaalbaar 

foto Rudy Carlier

Meer info: http://www.collectiefeland.be