Locatie
30CC/Schouwburg
Prijs
7 euro per persoon
Duur
60'
Onderwijsgraad
Secundair onderwijs tweede graad, Secundair onderwijs derde graad
Leeftijd
12+
Organisator
30CC

Met als motto "No Excuses, No Limits", is ILL-ABILITIES een internationale all-star breakdance crew bestaande uit enkele van 's werelds beste andersvaliden.

Op de vooravond van het WK Breaken nodigen we deze artiesten uit Brazilië, Canada, VS, Nederland, Frankrijk en Zuid-Korea uit in onze schouwburg voor hun voorstelling Dis-Connect. De 7 performers nemen het publiek mee op een reis door ieders persoonlijke verhaal door middel van dans, muziek en interactie met het publiek.

Elke danser gaat diep in op het ontdekken van hun innerlijke kracht door de tegenslagen die ze hebben meegemaakt. Vaak voelen ze zich losgekoppeld van de maatschappelijke normen en krijgen ze de kans om het onbekende pad te ontdekken.

Op zoek naar antwoorden, onthullen deze individuen hoe ze de kloof hebben overbrugd en hun ware link hebben gevonden in de verwarring.

De 'ill' in ILL-ABILITIES™ betekent niet "ziek" of "onwel" maar eerder ongelooflijk, verbazingwekkend, ingewikkeld of getalenteerd - een verwijzing naar het gebruik van "sick" in de hiphopcultuur om iets positiefs te betekenen. Door hun "handicaps" te zien als "ill-abilities" hebben ze fysieke prestaties geleverd die de meeste valide dansers nooit voor mogelijk hadden gehouden!

  • Engelstalig gesproken met Nederlandse boventitels.

van en met Luca “Lazylegz” Patuelli (CAN), Jacob “Kujo” Lyons (USA), Sergio “Checho” Carvajal (CHL), Redouan “Redo” Ait Chitt (NDL), Jung Soo "Krops" Lee (KOR), Samuel Henrique "Samuka" da Silveira Lima (BRA), Lucas "Perninha" Machado (BRA), "Junior" Bosila Banya (FRA)

foto Ill-abilities

Meer info: http://www.illabilities.com