Locatie
STUK Expozaal, STUK Kunstencentrum
Prijs
gratis
Onderwijsgraad
Secundair onderwijs, Secundair onderwijs eerste graad, Secundair onderwijs tweede graad, Secundair onderwijs derde graad, Hoger onderwijs, Voor leerkrachten, NT2 Nederlands voor anderstaligen
Organisator
STUK kunstencentrum

In de solotentoonstellingen presenteert STUK werk van kunstenaars, gefascineerd door video en film. Op die manier geven we graag ruimte aan andere vormen van bewegend beeld, en werken we mee aan het vergroten en verbreden van de beeldgeletterdheid bij jongeren.

The mind was dreaming.
The world was its dream.
— Jorge Luis Borges

In het najaar van 2019 tonen we nieuw werk van Sebastian Diaz Morales: Talk With Dust. In een opeenvolging van projecties en schermen toont Diaz Morales acht fragmenten. Samen vormen ze een film die je al wandelend/kijkend ineen moet puzzelen. Wat blijft er nog over van een film als het verhaal schijnbaar wordt weggeveegd? Welk beeld van de wereld geeft de kunstenaar mee?

___________________________________________________

Schoolgroepen van maximaal 25 leerlingen kunnen de expo bezoeken op weekdagen van 9:00 tot 18:00 mits tijdige reservatie. Stuur een mail naar ilse.vanessche@stuk.be. Vermeld datum en uur waarop je een rondleiding wil boeken, de naam van de school, de studiegraad, het aantal leerlingen en begeleiders en de naam en mobiel nummer van de contactpersoon. Onze publieksmedewerker neemt dan contact met jou op. Voor bijkomende inlichtingen kan je bellen naar Ilse Van Essche 016 320 303.

___________________________________________________

Deze expo kan gecombineerd worden met de expo i.s.m. CAS-CO in STUKcafé.

foto © Sebastian Diaz Morales. Talk With Dust. Video still Talk with Dust''