Gepland op:

  • 30/09/2021 - 20:00
  • 01/10/2021 - 20:00
Locatie
30CC/Wagehuys
Prijs
7 euro per persoon
Onderwijsgraad
Secundair onderwijs, Secundair onderwijs derde graad
Leeftijd
16+
Organisator
30CC

Opgelet! Deze voorstelling kan je hier aan 50% korting reserveren tot en met vrijdag 27 augustus 2021 – 23.59 uur. Daarna kan je vanaf 7 september tickets reserveren met 10% korting via 016 300 900, volgens de openingsuren van 30CC. 

--

Een dol-geswiped digitaal cabaret voor jongeren vanaf 16 jaar. Een live life-stream waar twee jongens gevangen zitten tussen het digitale en Real Life. Verschillende acts volgen elkaar aan lichtsnelheid op; Een revue van cringy memes, illustere tiktok challenges en digitale ready mades.

Ze spelen alles na wat ze zien en memen alles wat ze tegenkomen. In de hoop uiteindelijk op the memeing of life te stuiten.

Zijn ze zelf reeds gememeificeerde kopieën van datgene wat ze proberen spelen of gaan ze ten onder aan een queeste die bigger is than life itself. Memeing life itself.

Boomers zijn ook welkom.

Jeff en Bas of Bas en Jeff vormen samen DINSDAG.ORG, een Nomadische spook-organisatie die zich theatraal inzet voor zinnige onzin in een samenleving. Ze wordt horizontaal beheerd, is los-vast in zijn leden en zijn allemaal verzot op blauwe kaas.

Waarom aanbevolen door onze programmator Siebe? 

Een jong collectief van pas afgestudeerde theatermakers die met hun memes jongeren direct kunnen aanspreken. Uit hun leefwereld gegrepen. 9gag, Reddit of TikTok op de scène. Met veel humor raken ze op een scherpe manier toch grote onderwerpen aan. Ze zijn dé geselecteerden van het Eigen Kweek-programma, waar jonge makers de tijd, ruimte en budget krijgen om hun straffe, originele en frisse ideeën ten volle te ontwikkelen. Als er een voorstelling is om de brug te bouwen voor jongeren naar de theaterzaal is het deze wel.

van en met Jeff Aendenboom, Bas Vanderschoot

foto Anne Harbers

Meer info: http://www.dinsdag.org