7 activiteiten gevonden

Familie Von Dingen

Deze meerdaagse gaat over het herwaarderen van ‘dingen’. De deelnemers maken kennis met allerhande voorwerpen en ontdekken er de verschillende eigenschappen van in theater, muziek, beeldende en audiovisuele kunst.
Cultuureducatie Dans Theater Workshop

Haal Mooss naar je klas

Mooss is een kunsteducatieve organisatie. Onze missie? Kinderen en jongeren goesting geven in kunst.
Architectuur Expo Film Dans Literatuur Theater Workshop Musical Rondleiding

Maffe Maffia

De lichten zijn gedoofd, de kaarsen branden. Een haardvuur knettert en de wind huilt langs de gevel. Bliksemende ogen, een schrapende keel, getik van een laars op de grond, geen woord teveel dat gezegd wordt ... Je kent die scènes ongetwijfeld uit maffia-films of crimi-series. En je gaat ze nu ook zelf bedenken! Hoe lang kan een stilte duren? Wat zorgt voor extra spanning? Hoe hou je het toch boeiend om naar te kijken? Zoek naar de maffia-baas in jezelf, en speel met weinig tekst!
Theater Workshop

STEAM Kunstlabo - Ingenieus met kunst

We gaan op zoek naar gelijkenissen binnen wiskunde en muziek of testen de zwaartekracht met een dansworkshop. We analyseren binnen theater wat een goed verhaal nu eigenlijk een straf verhaal maakt. We maken het fenomeen ‘actie en reactie’ zichtbaar in beeldende kunst of verdiepen ons in kleur bij audiovisuele.
Dans Theater Workshop

Wat Als...?

In deze workshop maak je scènes vanuit de vraag “Wat Als…?” Je ontdekt hoe je scènes kan verzinnen en vormgeven. Startend vanuit brainstormen en improviseren sleutel je zo aan eigen scènes.
Cultuureducatie Theater Workshop

Groen + Blauw = Paars

Is groen + blauw gelijk aan paars? Ontdek het zelf en experimenteer erop los. We inspireren ons op de voorstelling Bonte Nacht van Tuning People. De acteurs duiken letterlijk in de verf. Ze spetten, druppen, kwakken én vertoeven in een wonderlijke wereld. Goesting gekregen om dit zelf ook te doen? De workshop belooft speelplezier met verf. Welkom om samen een betoverende wereld vol kleur bij elkaar te smossen.
Podium Dans Theater Workshop

Meneer petfles en mevrouw plastiek

Welk geluid maakt een petfles? Hoe beweegt een melkbrik? En wat heeft een kaasdoosje te vertellen? Je duikt de afvalemmer in, op zoek naar bijzondere voorwerpen. Je speelt, combineert en recycleert. Kortom: je verkent de wonderlijke mogelijkheden van afvalmateriaal: muziek maken, bewegen, verhalen bedenken en recyclagekunst maken.
Podium Dans Theater Workshop