6 activiteiten gevonden

PAK DE POEN!

Omgaan met geld, altijd meer willen hebben, hoe groter, hoe beter. Het is kinderen noch volwassenen vreemd. Kom u verrijken op de meest hebzuchtige show van het jaar!
Theater

Snøw

Snøw is een kløtervoorstelling van K.A.K. over de klimaatcrisis. Met Snøw wil K.A.K. een nieuwe generatie publiek warm maken voor toneel, kinderen inspireren, en daaruit zelf inspiratie opdoen, terugkeren naar de basis van verbeelding en gewoon, heel graag, een goeie kleutervoorstelling spelen! En daar slagen ze perfect in!
Theater

Killie Billie

Killie Billie is figurentheater op speed. Een waanzinnige rollercoaster van spel, live-muziek en video, vol spannende momenten die je naar adem doen happen. Niet voor Watjes !
Theater

Lied (20-21)

Lied is roadmovie en familierelaas in één. 15 jaar na de première van Lied brengt Het nieuwstedelijk dit pareltje weer op scène.
Muziektheater Theater

meerminder

Deze eigenzinnige mensen vertellen vanuit verschillende installaties hun verhaal.
Theater

Willen meten wat wij weten (klas gezocht!)

LAP vzw werkt aan een nieuwe voorstelling voor kinderen en zoekt een klas om hen hierbij te helpen. In het najaar van 2021 toeren zij hiermee door heel Vlaanderen en spelen zij die voorstelling uiteraard ook in Leuven zodat jullie met eigen ogen het resultaat kunnen aanschouwen.
Podium Dans Cabaret/Humor Muziektheater Theater Workshop