63 activiteiten gevonden

Dag & Nacht Koers! (avondvoorstelling)

Een avond voor superbenen. Michel Wuyts, de wielerstem in Vlaanderen, lanceert je voor de finale spurt, zodat je klaar bent voor het WK Wielrennen in Leuven.
Muziektheater Show

I Love (And Hate) You Iran

Armin Mola, 1 van de hoofdrolspelers in de Ketnet-serie Hoodie, songwriter en hiphopper vertelt, danst en rapt het verhaal van Dariush Omidi, een 18-jarige Iraanse jongeman die in België woont. Na de voorstelling is er een nagesprek met Armin.
Theater Monoloog

I Love (And Hate) You Iran (avondvoorstelling)

Armin Mola, 1 van de hoofdrolspelers in de Ketnet-serie Hoodie, songwriter en hiphopper vertelt, danst en rapt het verhaal van Dariush Omidi, een 18-jarige Iraanse jongeman die in België woont.
Theater Monoloog

The Memeing of life (avondvoorstelling)

Een dol-geswiped digitaal cabaret vol cringy memes en illustere tiktok challenges voor jongeren vanaf 16 jaar. Een live life-stream waar twee jongens gevangen zitten tussen het digitale en Real Life, op zoek naar the memeing of life.
Cabaret/Humor Theater

GRATIS CHIPS!

Feminisme voor kleuters! Over de strijd om gelijke rechten voor vrouwen én mannen. En dat voor vijfjarigen. En volwassenen. In ‘GRATIS CHIPS!’ wordt er stevig gerammeld met de bestaande genderstereotypen.
Theater

Rocky Horror Show (avondvoorstelling)

Een hilarische, wilde rock-musical vol onweerstaanbare muziek en rondvliegende hormonen.
Musical

Willen Meten Wat Wij Weten

‘Willen Meten Wat Wij Weten’ is een fysieke voorstelling waar dans en live muziek samenkomen.
Dans Muziektheater Theater

COVER UP

Een concert-thriller in drie bedrijven, voor jongeren en volwassenen. Een theatraal muzikaal spektakel in documentaire stijl, voor iedereen die ooit een idool heeft gehad. Kate-leken, -lovers en -haters allemaal verenigd in één zaal, de adem ontnomen door zoveel pracht en zoveel kleinmenselijkheid.
Muziektheater

Feest van de Oerknal (avondvoorstelling)

Kom alles (of toch veel) te weten over het begin van onze tijd. Leerrijk, grappig, boeiend, amusant. Een avondvullend programma met weetjes en verhalen. Met beelden en stemmen.
Cultuureducatie Literatuur

DIVA (avondvoorstelling)

Na Tropoi en Gitte, nu DIVA, opnieuw een ontroerend project vol “klassieke” muziek.
Theater