6 activiteiten gevonden

IKKOP

Lied en video, woord en daad over iets waarover bijna niemand praat. Stemmen in je hoofd. De dwang om te herhalen. Bang zijn van angst en de dwang om te herhalen. Muziektheater over geestige gezondheid.
Muziektheater

PRRRT PRRRT FLAP FLAP

Moet je zelf je eigen geluksvogeltje vinden en dus dringend op zoek? Of is het simpelweg wachten tot het vanzelf op je toe komt flapperen? Een muzikale ode aan geduld.
Cabaret/Humor Muziektheater

Wij 2025

Na de succesvolle eerste editie van “Wij” komt de voorstelling terug met nieuwe liedjes en nieuwe muzikanten. Een muzikaal feest voor wie Nederlands leert én voor Vlamingen!
Muziektheater

BAS.

BAS. is een muzikale theatervoorstelling voor iedereen die precies op het verkeerde moment het juiste antwoord weet.
Muziektheater

The Grief of Red Granny (avondvoorstelling)

Koningin Elisabeth, aka De Rode Oma, was een opvallende figuur vol controverse die haar belette de begrafenis van Albert I bij te wonen. Gorges’ nieuwe AfrOpera geeft via haar verhaal ruimte en stem aan diegenen die geen kans hebben gekregen om afscheid te nemen van hun geliefden. Hij doet dit in een surrealistische setting bijgestaan door zes Zuid-Afrikaanse artiesten.
Muziektheater Theater

Op School

Geen tijd of mogelijkheid om tot bij één van de School met Cultuur partners te komen? 30CC selecteerde een aanbod van podiumkunstenaars die ook op jullie school komen spelen aan een betaalbare prijs.
Concert Muziektheater Theater Workshop Circus Op School