10 activiteiten gevonden

Hybris (20-21)

Voorstelling over de impact van medische fouten op dokters en hun slachtoffers. Op vraag organiseren we graag een inleiding bij de voorstelling of in de klas. Contacteer info@nieuwstedelijk.be. Deze voorstelling wordt gespeeld met Engelstalige boventitels.
Muziektheater Theater

Wie We Zijn (20-21)

Fien Leysen op zoek naar (haar) identiteit
Muziektheater Theater

Verdwaald

Deze voorstelling speelt in het kader van de Voorleesweek en is gebaseerd op het gelijknamige boek waarvoor Illustrator Kaatje Vermeire in 2019 de Boekenpauw won. Ans en Wilma zijn 2 theaterpersonages, gecreëerd door Alice Reijs en Ariane van Vliet. De ene stoer, de ander wat onzekerder, maar chique en hilarisch zijn ze allebei.
Muziektheater

Paradise Blues (20-21)

Muzikant Steven De bruyn en theatermaakster Jessa Wildemeersch verkennen de grenzen tussen muziek en tekst, man en vrouw, tussen een hiernamaals, een verleden en het nu.
Muziektheater Theater

Nautilus

Nautilus is een wervelende muziektheatermonoloog waarin de epische duikboot Nautilus leven in wordt geblazen, door ze om te bouwen tot een ware klank- en video-installatie. Een verhaal over octopussen, wetenschap, natuur, onderwaterwandelingen, verdwenen continenten … en Kapitein Nemo!
Muziektheater

Afscheid van een auto (20-21)

Een verhaal van afscheid. Van autobezit in het algemeen. En van één geliefde auto in het bijzonder.
Muziektheater Theater

Man in de mist (20-21)

Theatermaker Christophe Aussems – zelf zoon van zelfstandige ondernemers – gaat op zoek naar mensen achter de bedrijven die overkop gingen. Na Vuur en Hybris maakt hij een nieuwe voorstelling op basis van diepte-interviews.
Muziektheater Theater

Akke Akke Tuut

Zo’n slordige 30 jaar geleden begonnen 2 jonge honden een splinternieuw cabaret-duo genaamd Kommil Foo. Akke Akke Tuut was één van hun eerste voorstellingen. Mich en Raf Walschaerts regisseren nu 2 jonge beloften in een spiksplinternieuwe versie van deze kindertheater-klassieker.
Cabaret/Humor Muziektheater

Lied (20-21)

Lied is roadmovie en familierelaas in één. 15 jaar na de première van Lied brengt Het nieuwstedelijk dit pareltje weer op scène.
Muziektheater Theater

Willen meten wat wij weten (klas gezocht!)

LAP vzw werkt aan een nieuwe voorstelling voor kinderen en zoekt een klas om hen hierbij te helpen. In het najaar van 2021 toeren zij hiermee door heel Vlaanderen en spelen zij die voorstelling uiteraard ook in Leuven zodat jullie met eigen ogen het resultaat kunnen aanschouwen.
Podium Dans Cabaret/Humor Muziektheater Theater Workshop