41 activiteiten gevonden

Sinterklaas en de Wakkere Nachten

Wanneer Sinterklaas en Zwarte Piet 's nachts over de daken wandelen, worden ze opgeschrikt door vreemd nachtelijk lawaai: van belgerinkel tot knallende ballonnen en zelfs een drumstel. De inwoners verdenken Sinterklaas van het lawaai. Hij doet er alles aan om zijn onschuld te bewijzen.
Film

Willy op de onbekende planeet

Wanneer het ruimteschip van Willy en zijn ouders in een asteroïderegen terechtkomt, landt Willy samen met zijn robot Buck helemaal alleen op een onbekende planeet.
Film

Onze Natuur, De Film

Onze Natuur, De Film is een spannende en vertederende familiefilm, die iedereen onderdompelt in de prachtige wereld van onze natuur. Het is het hoopvolle verhaal van de versnipperde natuur in België die onder druk staat, maar toch weet te overleven.
Film

Titina

"Titina" vertelt het unieke en waargebeurde verhaal over de eerste avonturiers die over de Noordpool vlogen, vooral vanuit het oogpunt van van de vierbenige beroemdheid Titina. Een hartverwarmende animatiefilm vol interessante historische feiten, die kinderen wil leren om moedig het avontuur te blijven opzoeken, ook als het soms mis lijkt te gaan.
Film

A Christmas Tale

De veertienjarige Karl-Bertil is voorbestemd om zijn vader op te volgen als van een succesvol warenhuis. Maar wanneer hij Vera en haar zusje leert kennen, twee meisjes die in een weeshuis wonen, besluit hij tijdens zijn werkuren bij de post kerstgeschenkjes te stelen van welgestelde gezinnen om uit te delen aan arme kinderen in Stockholm.
Film

Pingu

Nieuwsgierig, creatief, ondeugend en dapper. Pingu beleeft vele avonturen omringd door zijn ouders, zus en beste vriend. Antarctica is nog nooit zo warm en gastvrij geweest!
Film

Rita & Krokodil 3

Verveling bestaat niet voor wie zijn fantasie de vrije loop laat; en dat doen Rita en Krokodil. In totaal 9 vrolijke korte filmpjes over vriendschap, emoties en ervaringen van iedere dag.
Film

Wolf

"Wolf" is naast een educatieve natuurfilm tegelijkertijd een coming of age verhaal over familiebanden, volwassen worden in een uitdagende omgeving en je plek vinden in de wereld.
Film

Moonbound

Peter vertrekt op een magisch avontuur om zijn kleine zusje te redden van het verschrikkelijke maanmonster.
Film

Cool Abdoul

Alles lijkt mee te zitten voor Gentenaar Ismail Abdoul: door zijn talent als bokser haalt hij de Belgische top. Hij wordt een levende legende in en buiten de ring. Maar samen met het succes komen de problemen, wanneer hij steeds meer verstrikt raakt in een web van leugens en geweld.
Film