6 activiteiten gevonden

Park Jiha + Brighde Chaimbeul (avondconcert)

De Zuid-Koreaanse componiste en multi-instrumentaliste Park Jiha betovert. Met traditionele instrumenten zoals de saenghwang, de piri en yanggeum creëert ze een dromerige wereld, een rijke muzikale fantasie op de grens tussen oud en nieuw.
Concert Klassiek

Punctus contra punctum (avondvoorstelling)

Een concert waarin het meesterschap van Johann Sebastian Bach centraal staat: met muziek van Bach zelf of door hem geinspireerd. In de vaardige handen van pianist Julien Libeer contrasteert de tintelende eenvoud van de piano met het rijke klankenweefsel van de vocale werken van het Vlaams Radiokoor.
Klassiek

I'm Every Woman (avondvoorstelling)

Voortgestuwd door het dynamische spel van het Ragazze Quartet brengen sopraan Lilian Farahani en Rachel Rumai Diaz (spoken word) een gezongen en gesproken ode aan de vrouw van wie de stem te weinig gehoord wordt.
Muziektheater Klassiek

Que Désire (avondvoorstelling)

Zangeres Soetkin Baptist waagt zich aan uitersten: van Dalida tot Barbara, van Delpech tot Aznavour. Met Que Désire laat ze gekende en vergeten Franse chansons herleven met een breekbare grootsheid.
Klassiek Show

American Beauty (avondvoorstelling)

Een heerlijke mix van klassieke muziek, pop, jazz en musical. Deze productie grijpt terug naar de golden age van sterren als Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en Cole Porter.
Klassiek Show

de MUZE: Grand Theft Audio (voorstelling 1)

Opgelet! Enkel voor scholen die deelnamen aan MUZEtte 2022)
Cultuureducatie Podium Concert Muziektheater Performance Klassiek Rock opera Lezing Show