8 activiteiten gevonden

Full House (avondconcert)

Het Vlaamse Four Aces Guitar Quartet presenteert al ruim tien jaar het beste repertoire voor gitaar. Met Full House kleuren ze samen met het Leuvense Ataneres buiten de lijntjes van de klassieke muziek en verwennen ze het publiek met hun dynamisch samenspel.
Concert Klassiek

STILLE NACHT (avondconcerten)

Tijd voor een pauze: stilte vinden in muziek.
Concert

Boekpresentatie: Onvoltooid Verleden Tijd (avondvoorstelling)

‘Onvoltooid Verleden Tijd’ plaatst twee getuigenissen tegenover elkaar. Zij geven met nuance een relaas van hun tijd. In deel een komen twaalf portretten van intellectuelen en kunstenaars aan bod die in het concentratiekamp Buchenwald verbleven.
Cultuureducatie Concert Literatuur Lezing

Come On Feet

Een energieke performance met urban dance battles!
Podium Concert Dans

Big Bears Cry Too

'Miet Warlops eerste voorstelling voor kinderen is explosief.' - De Morgen****
Concert Dans Performance Theater

as long as we are playing

'As long as we are playing is misschien wel de meest radicale en authentieke voorstelling van kabinet k tot nu toe. (...) 'Wat een gelukzaligheid om naar te kijken'. Zo punky zagen we kabinet nog nooit.' – De Standaard
Concert Dans Performance

Merope & kamerkoor Jaunu Muzika Vilnius

Merope is het duo van de Litouwse vocaliste Indre Jurgeviliciute en de Vlaamse gitarist Bert Cools. De unieke sfeervolle esthetiek van Merope combineert elementen van Litouwse traditionele muziek met elektronica en ambient tot een kleurrijk tapijt dat tegelijkertijd lokaal en universeel is.
Concert Klassiek

Stylus Fantasticus (avondconcert)

Na de geweldige orgelwerken van J.S. Bach, gaat saxofoonkwartet BL!NDMAN verder in de tijd om de virtuositeit van de Stylus Fantasticus tot leven te brengen. Deze stijl uit de vroege barok werd gekenmerkt door een absolute vrijheid met virtuoze improvisaties.
Concert Klassiek