8 activiteiten gevonden

Big Bears Cry Too

Een grote beer, zwevende objecten, een razend spannende landing en kleurrijke explosies. Een visuele parel die de verbeeldingskracht van kinderen uitdaagt.
Concert Dans Performance Theater

Canso - Chansons de troubadours (avondvoorstelling)

Met de muziek van Canso reis je naar de middeleeuwse kastelen van Zuid-Frankrijk waar dan een ongezien cultureel leven bloeit en tal van troubadours een compleet nieuw idee lanceren: de fin amor of hoofse liefde!
Concert Klassiek

Wie Zouden Wij Anders Zijn (avondvoorstelling)

Afscheidstournee van Toon Tellegen. Dompel je voor een laatste keer onder in de filosofische verhalen van deze grootmeester.
Concert Literatuur

BRIHANG (avondvoorstelling)

Straffe gast die goochelt met woorden, tovert met rijm en speelt met taal. Nederlands zoals het hoort.
Podium Concert Literatuur Show

My heart still hums, een ode aan Patti Smith (avondvoorstelling)

Rock-‘n-roll en poëzie. Ontdek het belang van legende Patti Smith. Auteur van Just Kids.
Concert Literatuur Lezing

Edelwild (avondvoorstelling)

Een tragikomische barokavond die geteisterd wordt door 21ste-eeuwse problemen, heel wat romantiek bevat en daarnaast vragen stelt over de manier waarop we vandaag leven. Voor jong en oud!
Concert Klassiek Rock opera

De kleine prins (avondvoorstelling)

Een symbiose van muziek, theater en beeld: het tijdloze en veelgelaagde verhaal van Saint-Exupéry, het verteltalent van rasacteur Jeroen Lenaerts, de subtiel geanimeerde illustraties, gekoppeld aan de muzikale ondersteuning door kamerorkest Ataneres. Hierdoor word je als kijker in dit bekende verhaal gezogen als nooit tevoren.
Concert Literatuur Klassiek

Op ontdekkingstocht naar de beiaard van de Universiteitsbibliotheek

Wist je dat de beiaard een Vlaamse uitvinding is (anno 1510!) en dat Leuven met vijf beiaarden tot de wereldwijde top behoort? Ontdek met je klas alles over dit enorme instrument tijdens een bezoek aan de bibliotheektoren. De beiaard in de bibliotheektoren is zelf een van de grootste ter wereld.
Cultuureducatie Erfgoed Concert