8 activiteiten gevonden

Dans Dans + Chelsea Carmichael (avondconcert)

Sinds haar debuut in 2012 verbaast dit trio met muziek die onmogelijk in één hokje te plaatsen valt. Instrumentaal, atmosferisch, meeslepend, geraffineerd en wild.
Concert

De Peatles

De Peatles zijn een knotsgekke bende zwartgeveegde pieten die iedereen in vuur en vlam zet met hun interactieve show voor groot en klein met uiteraard … bezoek van Sinterklaas!
Concert

Park Jiha + Brighde Chaimbeul (avondconcert)

De Zuid-Koreaanse componiste en multi-instrumentaliste Park Jiha betovert. Met traditionele instrumenten zoals de saenghwang, de piri en yanggeum creëert ze een dromerige wereld, een rijke muzikale fantasie op de grens tussen oud en nieuw.
Concert Klassiek

WIJ

*concert voor anderstaligen* Een nieuwe en straffe muzikale productie voor wie Nederlands leert. Een muzikaal verhaal gemaakt door Vlamingen én anderstaligen die Nederlands leerden.
Concert

Meskerem Mees (avondconcert)

Met haar eerste single Joe wint Meskerem Mees twee jaar geleden meteen de harten in België en met haar debuutplaat 'Julius' verovert ze, net als de Romeinse naamgenoot, stilaan Europa.
Concert

Les Sheikhs Shikhats & B’net Chaabi (avondconcert)

Maak kennis met de traditionele Marokkaanse cultuur. Met liederen die toen zeer belangrijk waren als uiting voor hun vrijheidsstreven. Vrouwen op de voorgrond, wat absoluut niet evident was. 18 vocalisten en topmuzikanten met zeer diverse achtergronden bi
Concert

Op ontdekkingstocht naar de beiaard van de Universiteitsbibliotheek

Wist je dat de beiaard een Vlaamse uitvinding is (anno 1510!) en dat Leuven met vijf beiaarden tot de wereldwijde top behoort? Ontdek met je klas alles over dit enorme instrument tijdens een bezoek aan de bibliotheektoren. De beiaard in de bibliotheektoren is zelf een van de grootste ter wereld.
Cultuureducatie Erfgoed Concert

de MUZE: Grand Theft Audio (voorstelling 1)

Opgelet! Enkel voor scholen die deelnamen aan MUZEtte 2022)
Cultuureducatie Podium Concert Muziektheater Performance Klassiek Rock opera Lezing Show