23 activiteiten gevonden

Haal Mooss naar je klas

Mooss is een kunsteducatieve organisatie. Onze missie? Kinderen en jongeren goesting geven in kunst.
Architectuur Expo Film Dans Literatuur Theater Workshop Musical Rondleiding

Met de klas naar Cinema ZED

De onmiskenbare troef van Cinema ZED's scholenwerking is snelheid, flexibiliteit en diversiteit, of met andere woorden: ZED kan zowat alle films vertonen op een moment naar keuze voor jouw school of klas.
Film

De nieuwe avonturen van Capelito

Capelito is een paddenstoel met praatjes. Met een eenvoudige druk op zijn neus verandert zijn paddenstoelenhoed in een nuttig voorwerp. Handig wanneer de gezellige zwam zich weer eens in nesten werkt.
Film

Boze bui en andere verhalen

Wat zouden we zijn zonder onze verbeelding? Ze helpt ons aan monsters te ontsnappen, onze woede te bedaren en geliefden terug te vinden. Deze vijf verhalen, in vijf uiteenlopende tekenstijlen, schipperen tussen ondeugendheid en grote emoties en spreken jonge kijkers aan. Over verveling, nieuwsgierigheid, verdriet en woede, maar ook over afscheid nemen, bang zijn in het donker en plezier.
Film

Beestige Boel - Kortfilms vol dierenplezier

Deze prachtige compilatie biedt acht korte avonturen vol dierenplezier. Een grappig programma zonder dialoog waar de allerkleinsten tot de allergrootsten van kunnen genieten.

Kijk smakelijk!

Is je klas klaar om mee te smullen? Deze vijf smakelijke verhaaltjes over etende dieren zijn grappig, speels en soms absurd. Stuk voor stuk bezorgen ze kleuters een glimlach op hun gezicht én een knorrende maag.
Film

Picknick met taart en andere verhalen

Dit is je kans om de mooiste kinderboeken op het grote scherm tot leven te zien komen. Deze verhaaltjes toveren gegarandeerd een gimlach op het gezicht van de allerkleinsten en leren hun al kijkende de waarden van vriendschap en familie.

PRRRT PRRRT FLAP FLAP

Moet je zelf je eigen geluksvogeltje vinden en dus dringend op zoek? Of is het simpelweg wachten tot het vanzelf op je toe komt flapperen? Een muzikale ode aan geduld.
Cabaret/Humor Muziektheater

Pingu

Nieuwsgierig, creatief, ondeugend en dapper. Pingu beleeft vele avonturen omringd door zijn ouders, zus en beste vriend. Antarctica is nog nooit zo warm en gastvrij geweest!
Film

Ernest & Célestine: winterpret

Een superlieve film voor de allerkleinsten met vier korte verhalen die je meenemen naar een prachtige winterwereld in zachte pasteltinten.