35 activiteiten gevonden

Mijn kat en ik: het grote avontuur van Poes

De schattige Poes is een nieuwsgierig katje dat het leven ontdekt op de daken van Parijs. Nadat de tienjarige Clémence hem adopteert, neemt ze hem mee op vakantie naar het hart van de bergen. Dit is de start van een buitengewoon avontuur voor Clémence en Poes.
Film

Don & DJ: Vrienden voor het leven

Een warme en kleurrijke animatiefilm over vriendschap, moed en het vinden van je zelfvertouwen.
Film

Knor

Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens…
Film

IKKOP

Lied en video, woord en daad over iets waarover bijna niemand praat. Stemmen in je hoofd. De dwang om te herhalen. Bang zijn van angst en de dwang om te herhalen. Muziektheater over geestige gezondheid.
Muziektheater

Hallo Wereld!

In dit prachtig vormgegeven en fantasierijke debuut ontwaakt een levendige biotoop van papier-maché en stop-motionanimatie. Samen met de dieren ontdekken kinderen stap voor stap de wonderlijke, kleurrijke wereld die de natuur te bieden heeft.
Film

expo Raven Chacon

Op ontdekking in de landschappen van Raven Chacon
Expo

Nina en het geheim van de egel

Deze prachtige animatiefilm won de publieksprijs op Jeugdfilmfestival Antwerpen 2024. Een eenvoudig, maar inspirerend en hartverwarmend detectiveverhaal over een altruïstisch meisje dat haar vader blij wil maken.
Film

Sirocco en het koninkrijk van de wind

Een fantasierijke animatiefilm over twee dappere zusjes die thema’s als familie, rouw en opgroeien op een betoverende en filosofische manier benadert.
Film

Spinnenmetenknippen

Ontroerende, muzikale wandelvoorstelling over verdriet en loslaten, maar ook over vriendschap en ontluikende liefde. Geen droeve, zware kost maar een gevoelig verhaal met plaats voor humor.
Theater

Stap maar op mijn bezemsteel en andere verhaaltjes

Stap Maar Op Mijn Bezemsteel, de verfilming van het gelijknamige boek van Julia Donaldson is ondertussen 10 jaar oud maar heeft nog niets van zijn charme verloren. Het magische verhaal van de lieve heks met het grote hart is een klassieker die je moet gezien hebben! De hoofdfilm wordt aangevuld met 4 gloednieuwe kortfilms over vriendschap.
Film