28 activiteiten gevonden

Auteurslezing Sarah Devos

Ontmoeting met jeugdauteur Sarah Devos
Literatuur Lezing

Boterhammen in de Schouwburg

Geen saaie refter of in de regen ronddwalen in de stad. Eet je boterhammen op in de mooiste zaal van Leuven en geniet van livemuziek en dj-sets.

Onze Natuur, De Film

Onze Natuur, De Film is een spannende en vertederende familiefilm, die iedereen onderdompelt in de prachtige wereld van onze natuur. Het is het hoopvolle verhaal van de versnipperde natuur in België die onder druk staat, maar toch weet te overleven.
Film

Titina

"Titina" vertelt het unieke en waargebeurde verhaal over de eerste avonturiers die over de Noordpool vlogen, vooral vanuit het oogpunt van van de vierbenige beroemdheid Titina. Een hartverwarmende animatiefilm vol interessante historische feiten, die kinderen wil leren om moedig het avontuur te blijven opzoeken, ook als het soms mis lijkt te gaan.
Film

EEN GROT VOL SLIJM MET EEN RIETJE

Het decor krijgt de hoofdrol. Het kraakt en schuurt zich een weg over de scène en tovert met touwen en katrollen de ene na de andere plek tevoorschijn
Figurentheater

A Christmas Tale

De veertienjarige Karl-Bertil is voorbestemd om zijn vader op te volgen als van een succesvol warenhuis. Maar wanneer hij Vera en haar zusje leert kennen, twee meisjes die in een weeshuis wonen, besluit hij tijdens zijn werkuren bij de post kerstgeschenkjes te stelen van welgestelde gezinnen om uit te delen aan arme kinderen in Stockholm.
Film

Wolf

"Wolf" is naast een educatieve natuurfilm tegelijkertijd een coming of age verhaal over familiebanden, volwassen worden in een uitdagende omgeving en je plek vinden in de wereld.
Film

RAARHAAR

Er is haar met rare kleuren. Er is haar dat ‘s nachts een eigen leven leidt. Er is haar dat graag spaghetti eet. Er is haar dat vlotjes vijf wereldtalen spreekt. 'RAARHAAR' is een speelse, weerbarstige theaterproductie over alles wat raar is. Wie bepaalt wat normaal is? En is normaal niet net heel raar?
Theater

Auteurslezing Frank Pollet

Ontmoeting met auteur Frank Pollet
Literatuur Lezing

Gruwelijke Rijmen

"Gruwelijke Rijmen" zijn twee korte animatiefilms waarin een heleboel klassieke sprookjes worden gecombineerd.
Film