44 activiteiten gevonden

Dag & Nacht Koers! (avondvoorstelling)

Een avond voor superbenen. Michel Wuyts, de wielerstem in Vlaanderen, lanceert je voor de finale spurt, zodat je klaar bent voor het WK Wielrennen in Leuven.
Muziektheater Show

I Love (And Hate) You Iran (avondvoorstelling)

Armin Mola, 1 van de hoofdrolspelers in de Ketnet-serie Hoodie, songwriter en hiphopper vertelt, danst en rapt het verhaal van Dariush Omidi, een 18-jarige Iraanse jongeman die in België woont.
Theater Monoloog

De Slag om Leuven

Deze historische documentaire film, integraal opgebouwd uit archiefmateriaal, vertelt het verhaal van de verovering, bezetting en bevrijding van Leuven tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Film

Soirée d'études

In het trio Soirée d'études onderzoekt Cassiel Gaube de rijke woordenschat van house dance in een reeks études.
Dans

Come On Feet

Een energieke performance met urban dance battles!
Podium Concert Dans

COVER UP

Een concert-thriller in drie bedrijven, voor jongeren en volwassenen. Een theatraal muzikaal spektakel in documentaire stijl, voor iedereen die ooit een idool heeft gehad. Kate-leken, -lovers en -haters allemaal verenigd in één zaal, de adem ontnomen door zoveel pracht en zoveel kleinmenselijkheid.
Muziektheater

Three Identical Strangers

Een aangrijpende blik op een hallucinant verhaal dat vragen opwerpt rond familiebanden en vrije wil, het nature-nurture debat en de ethiek van de wetenschap.
Film

DIVA (avondvoorstelling)

Na Tropoi en Gitte, nu DIVA, opnieuw een ontroerend project vol “klassieke” muziek.
Theater

Dating Amber

Eddie en Amber zijn het beu, al die vragen over relaties en geaardheid. Om ervan af te zijn, beginnen ze een fake relatie. Voor de buitenwereld lijkt het wel een romantische tienerfilm, maar vanbinnen knaagt het.
Film

1917

De Eerste Wereldoorlog woedt in alle hevigheid. Schofield en Blake, twee jonge Britse soldaten, krijgen een schijnbaar onmogelijke missie toegewezen. Ze moeten in een race tegen de klok diep binnendringen in vijandelijk terrein om er een boodschap af te leveren. Als het hen niet lukt zullen 1.600 jonge soldaten onverbiddelijk in een dodelijke val trappen.
Film