30 activiteiten gevonden

expo Mircea Cantor - rondleiding

In de solotentoonstellingen presenteert STUK werk van kunstenaars, gefascineerd door video en film. Op die manier geven we graag ruimte aan andere vormen van bewegend beeld, en werken we mee aan het vergroten en verbreden van de beeldgeletterdheid bij jongeren.
Expo Film installatie

ONLINE AANBOD | Documentaires en kortfilms streamen met je klas via dalton.be

Een kortfilm of do​cumentaire online met de klas bekijken? Dat kan op het streamingsplatform Dalton.be​​!
Film Online

Koningskloote (avondvoorstelling)

De jonge makers van de.Ploeg blijven verrassen. Met indrukwekkende tekstuele vondsten en een mix van taal- en spelidiomen creëert dit theatercollectief een vitaal koningstafereel waarbij inhoud en vorm mekaar uitdagen. Vergis je niet: onder de frivoliteit en de kolder schuilt een pikzwart mensbeeld.
Theater

Boekpresentatie: Onvoltooid Verleden Tijd (avondvoorstelling)

‘Onvoltooid Verleden Tijd’ plaatst twee getuigenissen tegenover elkaar. Zij geven met nuance een relaas van hun tijd. In deel een komen twaalf portretten van intellectuelen en kunstenaars aan bod die in het concentratiekamp Buchenwald verbleven.
Cultuureducatie Concert Literatuur Lezing

De Zaak Shell (avondvoorstelling)

Razend actuele voorstelling over wie er nu welke verantwoordelijkheid draagt in de klimaatcrisis.
Theater

Wie We Zijn (20-21)

Fien Leysen op zoek naar (haar) identiteit
Muziektheater Theater

Hotelzeepke

Compagnie Tartaren presenteert: Hotelzeepke. Een fictiereeks met, door en van de Tartaren.
Film

Zero For Conduct

Een woest spektakel vol tekst, dans, video en figuren waarin theatermaker Haider Al Timimi een zeer diverse groep jongeren confronteert met vragen over hun wereldbeeld en ons onderwijssysteem.
Podium Dans Performance Theater

Zero For Conduct - avondvoorstellingen

Een woest spektakel vol tekst, dans, video en figuren waarin theatermaker Haider Al Timimi een zeer diverse groep jongeren confronteert met vragen over hun wereldbeeld en ons onderwijssysteem.
Podium Dans Performance Theater

Merope & kamerkoor Jaunu Muzika Vilnius

Merope is het duo van de Litouwse vocaliste Indre Jurgeviliciute en de Vlaamse gitarist Bert Cools. De unieke sfeervolle esthetiek van Merope combineert elementen van Litouwse traditionele muziek met elektronica en ambient tot een kleurrijk tapijt dat tegelijkertijd lokaal en universeel is.
Concert Klassiek